Afdrukken: Uw printer maakt mogelijk niet precies dezelfde afdrukken als onze printers, dus maak wel een paar testafdrukken. Experimenteer met de instelling.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Spreekbeurt van Pietje Puk Juni 2012
Advertisements

Lindenhout gaat 2.0, jij ook?
Lesje in het bewerken van Wmf plaatjes
Inleiding tot inhoudsopgaven j Druk dan op F5 of klik op Diavoorstelling> Vanaf begin om de cursus te starten. Klik op de berichtenbalk op Bewerken inschakelen.
Breedbeeldpresentatie
Klik in de berichtenbalk op Bewerken inschakelen,
Dromen geven ons de kracht om ze ook waar te maken.
Om te beginnen moeten we eerst muziek laden en dat kan vanaf de computer of via een geluidsbron, {met de microfoon ingang kan het ook}of indien de geluidsbron.
DIA-OPMAAK (1) Dia-indeling H van Breugel A van der Coelen.
WordPress les 3.
Insert your picture here Wat doe jij zoal op het Internet?
Klik op de berichtenbalk op Bewerken inschakelen,
Mijn hobby: is over cultuur van Ethiopië
Een presentatie maken Les 2
Modern fotoalbum. Dit fotoalbum bevat voorbeeldpagina's om u op weg te helpen. Als u pagina's wilt toevoegen, klikt u op het tabblad Introductiepagina.
Snelzoekgids voor video Een videogesprek starten 1.Plaats de aanwijzer op de foto van een contactpersoon en klik op de cameraknop. 2.De contactpersoon.
Afdrukken: Uw printer maakt mogelijk niet precies dezelfde afdrukken als onze printers, dus maak wel een paar testafdrukken. Experimenteer met de instelling.
© b-boom.nl Meld aan op de website door in het aanmeldformulier uw gegevens in te voeren.
Afdrukken: Uw printer maakt mogelijk niet precies dezelfde afdrukken als onze printers, dus maak wel een paar testafdrukken. Experimenteer met de instelling.
Hoe maak ik een PowerPoint-presentatie?
Afdrukken: Uw printer maakt mogelijk niet precies dezelfde afdrukken als onze printers, dus maak wel een paar testafdrukken. Experimenteer met de instelling.
Handleiding ClassDojo
1.Klik in het hoofdvenster van Lync op het tabblad Chatruimten. 2.Typ in het zoekvak de naam van een ruimte of een of meer trefwoorden. De overeenkomende.
Club voor jongens en meiden met een beperking.
© 2012 Microsoft Corporation. Alle rechten voorbehouden. Een contactpersoon toevoegen Via uw lijst met contactpersonen kunt u gemakkelijker communiceren.
Snelzoekgids voor Lync 2013 VERTROUWELIJK. Alleen verspreiden aan partners die een geheimhoudingsverklaring hebben ondertekend. Microsoft verleent geen.
Lync-vergaderingen Deelnemen aan een Lync-vergadering
© 2012 Microsoft Corporation. Alle rechten voorbehouden. Een Lync-vergadering plannen Als u Outlook gebruikt, kunt u een Lync-vergadering plannen met de.
Snelle naslag Lync 2013 voor Office 365 © 2012 Microsoft Corporation. Alle rechten voorbehouden. Met Lync kunt u beginnen met samenwerken zonder dat u.
Snelle naslag voor © 2012 Microsoft Corporation. Alle rechten voorbehouden. Lync Web App Deelnemen aan een Lync-vergadering met computeraudio Als u niet.
MINECRAFT PLAATJES TUTORIAL #1 ZWAMBIE ZWAMBIE ZWAMBIO!
Hoe kan ik mijn persoonlijke instellingen in Digitale Bibliotheek bewaren In deze presentatie wordt voor twee onderdelen getoond hoe u dit kunt doen 1.
Hoe maak ik een PowerPoint presentatie?
Oud maar niet out ! Gebruikte symbolen Ga naar mijn volgende dia Ga naar mijn voorgaande dia Ik wil nog even mijn informatie raadplegen.
Weblog Een venster tussen klas en omgeving. Wat is een weblog? Een weblog is een digitaal dagboek. Je kan, wat in de klas gebeurt, delen met de omgeving.
2 Online registratietool Handleiding 3 Inhoudstafel Als individu aansluiten bij een groep p 4p 4 Een nieuwe groep aanmaken en beheren p 13p 13 Personen.
Powerpoint presentatie.
1.Account aanmaken 2.Eerste stappen van je profiel 3.Profielgegevens beheren 4.Vrienden zoeken en toevoegen 5.Pagina's en groepen toevoegen 6.Je startpagina.
Opmerking: Deze brochure is ontworpen om te worden afgedrukt. Maak eerst een afdruk op gewoon papier om na te gaan of het document op de juiste positie.
Je spreekbeurt Leuk dat je jouw spreekbeurt over handicaps gaat houden! Veel mensen weten namelijk niet zo goed wat het is om met zo’n beperking te.
Northwind traders Wie wij zijn Ondertitel brochure of bedrijfsslogan
[Postertitel] Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit maecenas porttitor congue massa fusce [Vervang de volgende namen en titels met die.
Invoegen foto: Kies op tab Invoegen, Afbeelding
travel margie’s margie’s travel
reizen Maria's Maria's reizen
Titel van evenement Inleiding van evenement Subtitel van evenement
21e 21e verjaardag verjaardag Peters Peters Uitnodiging voor
Margie’s Travel Laat Margie uw volgende wintervakantie plannen!
Voorjaarssale met Fabrikam
Bedrijfsnaam Producten en services
Hoofdstuk 4 Oefeningen Sjablonen en hoofddia’s Thema’s Hoofddia
Uw bedrijfsbrochure Dit is een uitstekende plek voor een missieverklaring U kunt deze nieuwe professionele brochure gebruiken zoals hij nu is of u kunt.
Uitleg Toverdoos 2007 via deze presentatie, D. van Hunnik
reizen Menna's Menna's reizen
Robert Tamburello Vicepresident Fabrikam Dorpsweg 1 | Elders, 0000 AA
[Postertitel] Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit maecenas porttitor congue massa fusce [Vervang de volgende namen en titels door.
Van harte gefeliciteerd, Kim!
Indeling met titel Subtitel
Arnaud Lopes Vice-voorzitter Fabrikam Eikenlaan 123 | 4567 AB Abcoude
Klassiek fotoalbum.
Instructie onderwerp SmartArt-afbeelding met foto's tegen een rode achtergrond (gemiddeld) Ga als volgt te werk als u de SmartArt-afbeelding op deze dia.
Titelindeling Ondertitel.
Titel van uw gebeurtenis
Hoe maak je een eyecatcher
Telefoon | adres | Webadres
Creëer een mooie folder
Roberto Tamburello Vicepresident Contoso Pharmaceuticals
Indeling titel met afbeelding
Sjabloon voor socialemedia-afbeelding
Vervaagde achtergrondafbeelding met overlay in volledige kleuren
Transcript van de presentatie:

Afdrukken: Uw printer maakt mogelijk niet precies dezelfde afdrukken als onze printers, dus maak wel een paar testafdrukken. Experimenteer met de instelling Aanpassen aan papierformaat als dingen niet helemaal goed zijn uitgelijnd. Deze vindt u in het venster Afdrukken, dat u kunt openen door op Dia's op een volledige pagina te klikken. En hebt u gezien dat de vouwlijnen al zijn geplaatst? De markeringen zijn amper te zien, maar het kan zijn dat u deze niet in uw brochure wilt hebben. Klik dan op Beeld en Diasorteerder en verwijder de markeringen voordat u de afdruk maakt. De inhoud aanpassen: De tijdelijke aanduidingen in deze brochure zijn voor u opgemaakt. Als u een of meer opsommingstekens wilt verwijderen uit tekst, klikt u op het tabblad Start op de knop Opsommingstekens. Als u meer tijdelijke aanduidingen voor titels, subtitels of hoofdtekst nodig hebt, maakt u een kopie van wat u nodig hebt en sleept u dit naar de gewenste plaats. Dankzij de slimme hulplijnen van PowerPoint kunt u alles goed uitlijnen. Gebruikt u liever uw eigen foto's? Geen probleem! Klik op een foto, druk op de knop Delete en klik op het pictogram om uw foto toe te voegen. Vervangt u een foto, maar is deze iets te groot voor de ruimte? U kunt de foto dan in een handomdraai bijsnijden. Selecteer de foto, ga naar het tabblad Opmaak van Hulpmiddelen voor afbeeldingen en klik in de groep Grootte op Bijsnijden. Follow your heartbeat Yoga geeft rust in je hoofd Versterkt het zenuwstelsel Geeft meer zelfvertrouwen Follow your heartbeat Ontdekkings yoga Vitaliteitsyoga Bedrijfsyoga Dans van het hart Human matters Follow your heartbeat Opdrachtgevers: REAKT groep Zaandam-purmerend Ontdekkingsyoga Om u kennis te laten met verschillende vormen van yoga en meditatie zijn de lessen veelzijdig en bevatten verschillende vormen van yoga tai chi mindfull mantra zingen en meditatief dansen.

Afdrukken: Uw printer maakt mogelijk niet precies dezelfde afdrukken als onze printers, dus maak wel een paar testafdrukken. Experimenteer met de instelling Aanpassen aan papierformaat als dingen niet helemaal goed zijn uitgelijnd. Deze vindt u in het venster Afdrukken, dat u kunt openen door op Dia's op een volledige pagina te klikken. En hebt u gezien dat de vouwlijnen al zijn geplaatst? De markeringen zijn amper te zien, maar het kan zijn dat u deze niet in uw brochure wilt hebben. Klik dan op Beeld en Diasorteerder en verwijder de markeringen voordat u de afdruk maakt. De inhoud aanpassen: De tijdelijke aanduidingen in deze brochure zijn voor u opgemaakt. Als u een of meer opsommingstekens wilt verwijderen uit tekst, klikt u op het tabblad Start op de knop Opsommingstekens. Als u meer tijdelijke aanduidingen voor titels, subtitels of hoofdtekst nodig hebt, maakt u een kopie van wat u nodig hebt en sleept u dit naar de gewenste plaats. Dankzij de slimme hulplijnen van PowerPoint kunt u alles goed uitlijnen. Gebruikt u liever uw eigen foto's? Geen probleem! Klik op een foto, druk op de knop Delete en klik op het pictogram om uw foto toe te voegen. Vervangt u een foto, maar is deze iets te groot voor de ruimte? U kunt de foto dan in een handomdraai bijsnijden. Selecteer de foto, ga naar het tabblad Opmaak van Hulpmiddelen voor afbeeldingen en klik in de groep Grootte op Bijsnijden. Follow your heartbeat Vitaliteits yoga Om ook op oudere leeftijd vitaal te blijven heb ik een speciaal programma ontwikkeld voor ouderen,een combinatie van meditatie,tai chi,dans,en fysieke oefeningen.Ook als u fysiek beperkt bent zijn deze oefeningen geschikt. Ik maak gebruik van hulpmiddelen en ondersteunende muziek. Wilt u het een keer ervaren de eerste twee lessen zijn gratis Huiskamer yoga Bedrijfs yoga Na jarenlang werkzaam te zijn geweest in de sociale sector,Raakte ik steeds meer van mezelf verwijderd.Ik volgde niet mijn eigen heartbeat tot er iets in mij brak en ik gedwongen werd om bij mezelf naar binnen te gaan en me af te vragen,volg ik wel mijn passie.Met Human Matters wil ik anderen inspireren om ook hun passie te volgen mijn kennis en passie overdragen doen waar ik blij van word. Eigenlijk wist ik het heel mijn leven al maar ik stelde het altijd uit.Nu laat ik me leiden door mijn hart,ik hoop met Human Matters ook andere blij te kunnen maken en deelgenoot te maken van het gevoel om thuis te komen in jezelf..Ik hoop je snel een keer te ontmoeten. Follow your heart beat Warme hartengroet Peter Hermans Met het speciale programma voor bedrijven.kunt u uw personeel de gelegenheid geven om weer op te laden. De uitwerking van het programma geeft rust in het hoofd en nieuwe energie. Het is wetenschappenlijk bewezen dat Yoga en meditatie op de werkvloer medewerkers produktiever maakt en burn out voorkomt. Voor maximaal 6 deelnemers geef ik op locatie aan de Veerdijk 106 in de Poelboerderij ontdekkings yoga deze lessen zijn 10 euro per les en duren anderhalf uur incl yoga thee. Ervaar het zelf en profiteer van onze aanbieding. Eerste 3 lessen gratis