Klas L6A Hey. Ik ben 10 jaar. Ik heb één broer en één zus. Ik zit in de scouts en ik ben een kei in judo. Ik hoop julie snel te zien.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
De kinderen van groep 7 van De Wilgenburg uit Zwolle stellen zich voor aan de kinderen van leerjaar 5 van OLVA Steenbrugge uit Brugge.
Advertisements

De zesde klas van meester Dirk Schooljaar
De sonnetten van het 4de lj.
Sporten.
PowerPoint presentatie groep 4A
De zesde klas stelt zich voor
Heb jij soms 2 euro voor mij?
Suzan soms druk, ik ben goed in gitaar spelen, ik ben meestal vrolijk, ik hou van dansen en zingen en ik zit op korfbal Ik verwacht dat niemand elkaar.
VSO MA Bernadetteschool Oss
JONAS CLAERHOUT Foto niet vergeten.
1.Lees onze beschrijvingen. 2.Probeer onze individuele fiche te vinden 3.Vul de tabel in en stuur ons jullie antwoorden. 4.We controleren en sturen jullie.
mber Kolk Ik woon in Enkhuizen Ik heb drie huisdieren,
Mijn familie..
Zesde leerjaar
Wij zijn Britt en Ymke !!!.
School voor kinderen met een auditieve beperking
Ik ben Marlon. Ben 16 jaar oud. Ik kom uit Rotterdam. Ik vind rolstoelhockey erg leuk om te doen.
Ik zal me even in het kort voorstellen….
VSO Kennedy school LC 2013.
Yes mama mijn eerste dag naar school. Ja je mag naar juf Mieke
1. Salut! a. Nee b. In c. Hoi. 2. vert a. Rood b. Groen c. geel.
Naam:chermaie klunder
Presentatie over : honden
Ik ben Bob..
Module 1 – Dag 1 Hallo.
Gemaakt door: Amber Horseling.
Hallo, De Hoeksteen Hierbij sturen wij onze foto’s op om kennis met jullie te maken. Bij elke foto staat er heel kort iets over onszelf. Wij hebben jullie.
Chuvensley Richardson
Devanee Duwaer Hallo, Mijn naam is Devanee. Ik ben 9 jaar. Ik ben geboren in nederland. Mijn tweelingzusje zit ook in groep 6A. Ik heb families, die in.
Samantha Mijn hobby's.
Onder, boven, voor en achter
Een schooldag van Jemuel Hallo! Ik ben Jemuel. Ik ben 11 jaar oud en woon samen met mijn ouders en mijn zusje Gaby in de Filippijnen.
Ik ben Ulrike Seynaeve en ik ben 18 jaar oud. Op 18 november 1991 werd ik geboren te Torhout, maar al men hele leven lang woon ik te Lichtervelde. En.
Wij zijn jenthe en maurane
Door: Cameron Celestine
Alyssa larijn Ik ben 8 jaar ik heb 1 poes Ik heb 2 zusjes
Thomas van de vliet Meer over mijzelf..
7/11/11 Casper. 7/11/11 MIJN FAMILIE  Bart is mijn papa  An is mijn mama  Merijn is mijn  Minte is mijn zus  Soks en Rikki zijn mijn katten.
Een toffe groep, veel vrede en vriendschap, tof hé!
Wat ik wil…..
Spoorbrug Oktober 2014 NIEUWS Hallo allemaal Dit is de eerste Spoorbrug nieuwskrant. Hier kunnen jullie lezen wat wij de afgelopen periode allemaal in.
Juf Els 5A. Mijn naam is Grumpy Hoi, ik ben de nieuwste aanwinst van juf Els.
Quincy! Lief, soms druk, haal aardig, houd van turnen, goed in spelling Ik verwacht dat het een leuk schooljaar word.
De zesde klas stelt zich voor
Lievelingsdieren.
Mijn presentatie!!!.
QUIZ! START! Hoe goed ken jij onze groepsleden?
Hoi ....
Ik ik ben Noortje van Dijk Ik ben 9 jaar Mijn hobby is buitespelen,knutselen,handbal Ik zat op judo ik ben gestopt met de twee oranje slippen mijn lijder.
Creatieve opdracht dit ben ik lisa Veel plezier met mijn prezentatie Veel plezier met mijn presentatie.
Wat doe je graag/niet graag?
Zo laat ik zien hoe ik ben
GUUS LIVE favorieten games Ja call of duty black ops 2. Ik houd van strategie spelletjes en dat je lekker mag schieten. Ik vind het leuk dat ik met verschillende.
Dit ben ik Deze prestatie gaat over Lucas. Als je niet oplet dan gebeurd er iets wat niet leuk is.
Wij willen ons graag voorstellen aan jullie! We zijn een zotte bende die graag plezier maakt! We lachen zo graag dat er een ‘slappelachvirus’ is ontstaan.
Klas 6B. Ik ben 11jaar. Mijn hobby’s zijn Voetbal en lopen. En ik fiets ook graag. Tot in oktober. Daaaaaaaaagggggg.
Ik ben Martijn en ik droom er van om later bij PSV te voetballen omdat het de beste club van Nederland is.
Creatief schrijven. Programma -Klassengesprekje: schrijf je weleens? -Inkomopdracht: een gebeurtenis -Creatief verhaal schrijven: tijdcapsule Wat gaan.
Hallo Ik ben Thibault en ik ben 11 jaar Ik speel suuuuuuuuuper graag voetbal Ik rij heel heel heel graag paard Ik eet graag biefstuk friet DADAAAAA Hallo.
MIJN HOBBY!!?. DANSEN STREETDANCE Streetdance is een dans die op straat in New York City door hipsters wordt beoefend. Het is een dans waar je erg scherp.
Verbugge Eline In deze presentatie zal ik iets over mezelf vertellen.
Ik ben Amber en ik ben 12 jaar oud.
Van: Latoya van Hoogenhuizen Klas: J1B Docent: E. Louisse
Afscherming tennis judo judo volleyball.
Wat doe je graag/niet graag?
Transcript van de presentatie:

Klas L6A

Hey. Ik ben 10 jaar. Ik heb één broer en één zus. Ik zit in de scouts en ik ben een kei in judo. Ik hoop julie snel te zien.

Dooooeeeeiiii!!!!!! En ik vind het heel leuk dat jullie komen. Ik ben 11 jaar. Ik heb één zus. Ik eet graag scampi’s. Voetbal. Mijn hobby is: Hoi,

Theo Depraetere Theo Depraetere Hallo !!!! Ik ben Theo. Ik ben 11 jaar. Ik doe judo, tennis, squash, … Ik teken heel graag. Tot dan !!!!

Hoihoi!! Ik ben 11 jaar. Ik speel basket en heb 2 katten genaamd: Moefke en Muis. Ik kijk er al naar uit om jullie te zien!!!! Groetjes!!

Halloooooo !!! Ik ben 11 jaar. Mijn Hobby’s zijn: voetballen en lopen. Ik heb een broer. Ik heb ook een huisdier: Minou. Mijn lievelings eten is: pizza. Ciaooo!

Marie-Margaux schoellner Hallo!!! Ik ben 11 jaar Ik eet graag pizza. Ik speel piano en hocky. Ik doe ook muziekles. Ik heb twee broers. Ik verlang er al naar! Ciao!!! Hallo!!! Ik ben 11 jaar Ik eet graag pizza. Ik speel piano en hocky. Ik doe ook muziekles. Ik heb twee broers. Ik verlang er al naar! Ciao!!!

Jasper Soutaer Jowwwww! Ik heb een kat die heet Treze. Mijn hobby’s zijn paardrijden en voetbal. Ik heb een zus ze heet Silke. Ik eet graag pizza. Ik speel graag op de playstation op call of duty black ops. Ciao!!!!!

C é d r i c T a n t Hallo! Ik heb een kat en die noemt Rakkertje. Ik heb 1 broer en die noemt Thibo. Ik verlang al naar jullie komst!!! Daaaaaaaaag!

Hallo!!!!! Mijn hobby’s zijn judo,scouts en squash. Ik heb 1 broer. Mijn kat heet Tommie. Daag!!!!!

Justien Van Nevel Hallo ! Ik ben 11 jaar. Mijn hobby’s zijn: Basketbal scouts en gitaar. Ik hou van apen. Ik heb 1 zus. Ik eet graag pizza.

CÉLESTE VAN OYEN Hoi! Ik ben 11 jaar. Mijn hobby’s zijn :tennis en hockey. Ik eet graag lasagna. Ik heb een zus en een broer. Daaaag!!!

Thoma Vannieuwkerke

Hallo -Mijn hobby’s zijn voetbal, tennis, gitaar en scouts. -Ik heb 1 zus ze heet Alix. -Ik eet graag frietjes en lasagne. -We hebben ook nog een konijn thuis Felix. -Ik ben een heel grote babbelkont. -Mijn lievelingsdier is een hond. -Ik ben fan van Club Brugge. -Mijn lievelingskleur is blauw. -Ik verlang al om jullie te zien.Doei!

Sarah Vanwildemeersch Hallo!!! Ik ben een meisje van 11. Dansen, zingen en muziek is helemaal mijn ding! Ik heb thuis 2 dwergkonijntjes: Luna en Amigo. Ik heb 1 broer. Mijn lievelingsdier is een giraf. Daaaag!!!!!

 hey  Ik ben 11 jaar.  Ik heb één broer. Mijn hobby’s: zijn  Voetballen, paardrijden.  Ik heb een hond.  Ik ben fan van club Brugge.

Juf Nele Hallo! Samen met juf Lien ben ik juf van 6A. Ik lust graag frietjes, fondant chocolade, kersen,… Ik volg op maandagavond tekenles en op woensdag doe ik badminton. Als jullie komen is dat altijd supertof. Ik verlang al. Doooeeeeiiiiiiiiii !!!!

Juf Lien Hoi, hoi! Elke maandag sta ik in 6A. Elke dinsdag sta ik in 6B. Dansen en koken doe ik graag. Ik eet graag pasta, … Ik lees graag een goed boek. Ik geef muziek-, dans- en dactyloles. Mijn lievelingskleuren zijn zwart en rood!