De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Introductie Oudheid Klassiek Athene. WIJZIGING: Spreekuur Rolf Strootman begint niet om 15.00u maar om 16.00u!!!!!!

Verwante presentaties


Presentatie over: "Introductie Oudheid Klassiek Athene. WIJZIGING: Spreekuur Rolf Strootman begint niet om 15.00u maar om 16.00u!!!!!!"— Transcript van de presentatie:

1 Introductie Oudheid Klassiek Athene

2 WIJZIGING: Spreekuur Rolf Strootman begint niet om 15.00u maar om 16.00u!!!!!!

3 De rol van de vrouw in Klassiek Athene Publiek en privé Versnel Cohen Sourvinou-Inwood Versnel: publiek geen rol, privé wel maar minder Cohen: man en vrouw verkeren in verschillende kringen met een eigen rol en invloed S-I: wel een belangrijke rol voor vrouwen in de religie, niet binnenshuis

4 Wetenschap in de praktijk Een goede reputatie is cruciaal Hoe: veel toonaangevende stukken publiceren in grote tijdschriften en/of boekenseries Uitgeverijen hanteren strenge criteria.

5 Wij als uitgeverij Mogelijkheden: -direct accepteren -accepteren, indien er wat aanpassingen gemaakt worden -niet accepteren Zowel op inhoud als op vorm Kloppen de argumenten? Wordt er iets nieuws beweerd? Is de tekst logisch opgebouwd? Helder? Niet te lang?


Download ppt "Introductie Oudheid Klassiek Athene. WIJZIGING: Spreekuur Rolf Strootman begint niet om 15.00u maar om 16.00u!!!!!!"

Verwante presentaties


Ads door Google