De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

SAY BSO ASO SAY KSO 2de graad SO TSO WHAT?.

Verwante presentaties


Presentatie over: "SAY BSO ASO SAY KSO 2de graad SO TSO WHAT?."— Transcript van de presentatie:

1 SAY BSO ASO SAY KSO 2de graad SO TSO WHAT?

2 Hallo! Ik ben Dorien. Ik ben 14 en zit in het derde jaar algemeen secundair onderwijs (ASO). Benieuwd waarom ik hiervoor koos? Klik op de pijl!

3 Ik koos voor ASO omdat ik eerder theoretisch aangelegd ben, graag studeer en nu al weet dat ik hogere studies wil aanvatten ! Meer weten over mijn richting? Klik op de pijl!

4 Bij de start van het derde jaar koos ik voor de richting Latijn. Zo maakte ik kennis Met Mevrouw Geerts, onze klastitularis . Hoewel ik goede punten haal, denk ik niet dat Latijn echt mijn ding is. Daarom ga ik nu op zoek naar een nieuwe richting binnen het ASO. Zoek je mee? Klik op de pijl!

5 Studieaanbod 2de graad ASO binnen KOGEKA
TO DO: Studieaanbod 2de graad ASO binnen KOGEKA verkennen!

6 Hallo! Ik ben Marijn. Ik ben 14 en zit in het derde jaar technisch secundair onderwijs (TSO). Benieuwd waarom ik hiervoor koos? Klik op de pijl!

7 Ik koos voor TSO omdat ik eerder technisch aangelegd ben, maar ook algemene vakken kan appreciëren! Ik ben er dus nog niet uit of ik wil verder studeren of niet! Meer weten over mijn richting? Klik op de pijl!

8 Bij de start van het derde jaar koos ik voor de richting Handel. Zo maakte ik kennis Met Mevrouw Geerts, onze klastitularis . Hoewel ik goede punten haal, denk ik niet dat Handel echt mijn ding is. Daarom ga ik nu op zoek naar een nieuwe richting binnen het TSO. Zoek je mee? Klik op de pijl!

9 Studieaanbod 2de graad TSO binnen KOGEKA verkennen!
TO DO: Studieaanbod 2de graad TSO binnen KOGEKA verkennen!

10 Hallo! Ik ben Brent. Ik ben 14 en zit in het derde jaar kunstsecundair onderwijs (KSO). Benieuwd waarom ik hiervoor koos? Klik op de pijl!

11 Ik koos voor KSO omdat ik kunstzinnig van aard ben, maar ook een goede algemene kennis wil opbouwen. Zo kan ik later nog beslissen of ik al dan niet zal verder studeren. Meer weten over mijn richting? Klik op de pijl!

12 Bij de start van het derde jaar koos ik voor de richting Muziek. Zo maakte ik kennis Met Mevrouw Geerts, onze klastitularis . Hoewel ik goede punten haal, denk ik niet dat Muziek echt mijn ding is. Daarom ga ik nu op zoek naar een nieuwe richting binnen het KSO. Zoek je mee? Klik op de pijl!

13 Studieaanbod 2de graad KSO binnen Vlaanderen verkennen!
TO DO: Studieaanbod 2de graad KSO binnen Vlaanderen verkennen! onderwijsaanbod

14 Hallo! Ik ben Axelle. Ik ben 14 en zit in het derde jaar beroepssecundair onderwijs (BSO). Benieuwd waarom ik hiervoor koos? Klik op de pijl!

15 Ik koos voor BSO omdat ik eerder praktisch aangelegd ben
Ik koos voor BSO omdat ik eerder praktisch aangelegd ben. Na het secundair onderwijs wil ik dan ook meteen aan de slag op de arbeidsmarkt! Meer weten over mijn richting? Klik op de pijl!

16 Bij de start van het derde jaar koos ik voor de richting Verkoop. Zo maakte ik kennis Met Mevrouw Geerts, onze klastitularis . Hoewel ik goede punten haal, denk ik niet dat Verkoop echt mijn ding is. Daarom ga ik nu op zoek naar een nieuwe richting binnen het BSO. Zoek je mee? Klik op de pijl!

17 Studieaanbod 2de graad BSO binnen KOGEKA verkennen!
TO DO: Studieaanbod 2de graad BSO binnen KOGEKA verkennen!

18 Bedankt voor je hulp! Bedankt voor je hulp! Bedankt voor je hulp! Bedankt voor je hulp!


Download ppt "SAY BSO ASO SAY KSO 2de graad SO TSO WHAT?."

Verwante presentaties


Ads door Google