De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

MUZIEKPIETJES MAKEN Leven van een juf. BENODIGDHEDEN Per leerling: 1 bruin of zwart vouwblaadje 4 gekleurde vouwblaadjes Gekleurd papier: wit, rood en.

Verwante presentaties


Presentatie over: "MUZIEKPIETJES MAKEN Leven van een juf. BENODIGDHEDEN Per leerling: 1 bruin of zwart vouwblaadje 4 gekleurde vouwblaadjes Gekleurd papier: wit, rood en."— Transcript van de presentatie:

1 MUZIEKPIETJES MAKEN Leven van een juf

2 BENODIGDHEDEN Per leerling: 1 bruin of zwart vouwblaadje 4 gekleurde vouwblaadjes Gekleurd papier: wit, rood en zwart in ieder geval. Gekleurd papier voor de muts en de veer Eventueel een mal voor de muzieknoot Lijm schaar

3 Vouw het vouwblaadje in 16 vakjes door eerst het blaadje door de helft te vouwen. Vouw de zijkanten naar de middenlijn. Draai hierna het papiertje een kwartslag en herhaal deze stap. Vouw de 4 hoekjes naar binnen zodat er schuine hoeken ontstaan.

4 Vouw het gekleurde vouwblaadje diagonaal door midden. Vouw daarna 2 zijkanten langs de middenlijn. Plak de flappen dicht. Herhaal dit voor de andere 3 blaadjes. Dit wordt de kraag.

5 Plak de kraag stukjes op de achterkant van het pietenhoofd. Hierbij is het handig om de middenlijn aan te houden. Let op: zorg ervoor dat de dichtgeplakte kanten van zowel het hoofdje als de kraag, aan de achterkant zitten. Geef het pietje nu ogen, een mond, een neus, een muts en eventueel oorbellen. Plak als laatste de noot met het vlaggetje naar rechts op het pietje door deze aan de achterkant van het hoofd vast te lijmen.

6


Download ppt "MUZIEKPIETJES MAKEN Leven van een juf. BENODIGDHEDEN Per leerling: 1 bruin of zwart vouwblaadje 4 gekleurde vouwblaadjes Gekleurd papier: wit, rood en."

Verwante presentaties


Ads door Google