De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Een gezegende sabbat!. Wat kunt u de komende periode verwachten?

Verwante presentaties


Presentatie over: "Een gezegende sabbat!. Wat kunt u de komende periode verwachten?"— Transcript van de presentatie:

1 Een gezegende sabbat!

2 Wat kunt u de komende periode verwachten?

3 Wij, Zevendedags-Adventisten van Rotterdam Noord, willen geleid door de Heilige Geest, Jezus Christus navolgen. Dit doen we door actief en betrokken te zijn met onze omgeving, zowel in woord als in daad.

4 Vriendelijk verzoek om na het eten en drinken in de zijzaal zelf uw afval op te ruimen en geen kruimels en andere zaken te laten liggen op stoelen, tafels en de vloer. Alvast bedankt! Onze kerk!

5 John F. Coltheart scoutinggroep * 11 oktober * 8 november * 6 december Kom 2 keer gratis proefdraaien! Kijk voor meer informatie of aanmelding op: www.jfcscouting.nl www.jfcscouting.nl

6

7 Predikant Kerssen van gemeente Zoetermeer gaat dit seizoen Bijbelstudies op de dinsdagen geven. Op de 1 ste en 3 de van de maand in Rotterdam Zuid en de 2 de en 4 de van de maand in Zoetermeer. U bent van harte welkom!

8

9 Tieners opgelet! Samenkomst tieners 7 november. Voor alle tieners tussen de 10 en 14 jaar. Van: 13.30-16.00 uur in het jeugdhonk Jij komt toch ook?

10

11 Suriname Rally! Voor een ieder die Surinaams is of Suriname een warm hart toedraagt. 31 oktober van 14.00-21.30 uur

12

13 Datum:zaterdag 7 november 2015. Aanvang :14:00 verzorgd door: Ds. Dwight van Ommeren. Er wordt ingegaan op vragen zoals: *Wat is het doel van het kerkelijk handboek? *Hoe kunnen wij gebruik maken van het kerkelijk handboek? *Wat houdt Lidmaatschap in? U bent allen van harte uitgenodigd.

14 Lijkt het je leuk om mee te helpen met de kerstviering voor de 65 plussers? Neem dan contact op met zr. Petra Ramzan-Klassie

15

16


Download ppt "Een gezegende sabbat!. Wat kunt u de komende periode verwachten?"

Verwante presentaties


Ads door Google