De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Hartelijk welkom in onze gemeente. Wat kunt u de komende periode verwachten?

Verwante presentaties


Presentatie over: "Hartelijk welkom in onze gemeente. Wat kunt u de komende periode verwachten?"— Transcript van de presentatie:

1 Hartelijk welkom in onze gemeente

2 Wat kunt u de komende periode verwachten?

3 Wij, Zevendedags-Adventisten van Rotterdam Noord, willen geleid door de Heilige Geest, Jezus Christus navolgen. Dit doen we door actief en betrokken te zijn met onze omgeving, zowel in woord als in daad.

4 Vriendelijk verzoek om na het eten en drinken in de zijzaal zelf uw afval op te ruimen en geen kruimels en andere zaken te laten liggen op stoelen, tafels en de vloer. Alvast bedankt! Onze kerk!

5

6 Predikant Kerssen van gemeente Zoetermeer gaat dit seizoen Bijbelstudies op de dinsdagen geven. Op de 1 ste en 3 de van de maand in Rotterdam Zuid en de 2 de en 4 de van de maand in Zoetermeer. U bent van harte welkom!

7

8

9

10

11 Buitengewone ledenvergadering Woensdag 30 september om: 19.30 uur

12 Doopfeest Sabbat 3 oktober om 10.30 uur

13 Bent u 55 + ? Hou dan sabbat 17 oktober a.s. vrij voor de seniorendag In Vianen. Meer info binnenkort of via Anneke Trueman.

14 LIEFDE VOOR GOD, LIEFDE VOOR MENSEN En dit gebod hebben wij van Christus, namelijk dat wie God liefheeft, ook zijn broeder liefheeft. (1 Johannes 4:21)

15 Bijeenkomst: 24 oktober 2014 om 14:30 uur in de grote zijzaal KOMT U OOK MEE-ETEN?

16

17

18


Download ppt "Hartelijk welkom in onze gemeente. Wat kunt u de komende periode verwachten?"

Verwante presentaties


Ads door Google