De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Een gezegende sabbat!. Wat kunt u de komende periode verwachten?

Verwante presentaties


Presentatie over: "Een gezegende sabbat!. Wat kunt u de komende periode verwachten?"— Transcript van de presentatie:

1 Een gezegende sabbat!

2 Wat kunt u de komende periode verwachten?

3 Wij, Zevendedags-Adventisten van Rotterdam Noord, willen geleid door de Heilige Geest, Jezus Christus navolgen. Dit doen we door actief en betrokken te zijn met onze omgeving, zowel in woord als in daad.

4 Datum: sabbat 14 november Tijd: 13:30 Waar: Rotterdam-Noord De groep die afgelopen jaar vrijwilligerswerk heeft gedaan in Mexico, nodigt u allemaal uit voor een middag waarin zij u vertellen over hun ervaring. Jong en oud wees erbij en raak geïnspireerd!

5 4 Higher Ground organiseert in samenwerking met Change ID een benefietconcert. Waar: Rotterdam Noord Wanneer: 12 december Tijd: vanaf 19.30 uur Kosten volwassenen: €7,50 Kids 4 t/m 12: €5 Meer info vindt u op het prikbord!

6

7

8 John F. Coltheart scoutinggroep * 11 oktober * 8 november * 6 december Kom 2 keer gratis proefdraaien! Kijk voor meer informatie of aanmelding op: www.jfcscouting.nl www.jfcscouting.nl

9 Predikant Kerssen van gemeente Zoetermeer gaat dit seizoen Bijbelstudies op de dinsdagen geven. Op de 1 ste en 3 de van de maand in Rotterdam Zuid en de 2 de en 4 de van de maand in Zoetermeer. U bent van harte welkom!

10

11 vanmiddag 7 november 2015. Aanvang :14:00 verzorgd door: Ds. Dwight van Ommeren. Er wordt ingegaan op vragen zoals: *Wat is het doel van het kerkelijk handboek? *Hoe kunnen wij gebruik maken van het kerkelijk handboek? *Wat houdt Lidmaatschap in? U bent allen van harte uitgenodigd.

12 Lijkt het je leuk om mee te helpen met de kerstviering voor de 65 plussers? Neem dan contact op met zr. Petra Ramzan-Klassie

13

14


Download ppt "Een gezegende sabbat!. Wat kunt u de komende periode verwachten?"

Verwante presentaties


Ads door Google