De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

‘Godsverduistering’ God verschijnt aan Mozes en onthult zijn naam: Met die naam is hij: de verborgene (1); die bij ons is (2) Wat vraag je me naar mijn.

Verwante presentaties


Presentatie over: "‘Godsverduistering’ God verschijnt aan Mozes en onthult zijn naam: Met die naam is hij: de verborgene (1); die bij ons is (2) Wat vraag je me naar mijn."— Transcript van de presentatie:

1

2 ‘Godsverduistering’

3 God verschijnt aan Mozes en onthult zijn naam: Met die naam is hij: de verborgene (1); die bij ons is (2) Wat vraag je me naar mijn naam? (Gen. 32:30) Waarom vraagt u naar mijn naam? Die is voor u te wonderbaarlijk! (Re 13:18)

4 God verschijnt aan Mozes en onthult zijn naam: Met die naam is hij: de verborgene (1); die bij ons is (2) IK ZAL ER ZIJN: ontwijkend antwoord? God die zich verbergt

5 God verschijnt aan Mozes en onthult zijn naam: Met die naam is hij: de verborgene (1); die bij ons is (2)

6

7 Nu als in een wazige spiegel, straks oog in oog! (I Kor. 13:12) Immanuël: God die bij ons is. Genade zij u en vrede, van hem die is en die was en die komt (= zijn zal) (Openb. 1:4)!


Download ppt "‘Godsverduistering’ God verschijnt aan Mozes en onthult zijn naam: Met die naam is hij: de verborgene (1); die bij ons is (2) Wat vraag je me naar mijn."

Verwante presentaties


Ads door Google