De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

V AN STAL NAAR BORD Bij deze publicatie komen van alles en nog wat over de vee houderij.

Verwante presentaties


Presentatie over: "V AN STAL NAAR BORD Bij deze publicatie komen van alles en nog wat over de vee houderij."— Transcript van de presentatie:

1 V AN STAL NAAR BORD Bij deze publicatie komen van alles en nog wat over de vee houderij.

2 W AT IK HEB GEMAAKT Ik heb samen met max heel erg mijn best gedaan om er iets moois van te maken. Ik en max hebben heel veel opgezocht over de: Keurmerken en van alles en nog wat en ik hoop dat julie deze publicatie

3 B IOLOGISCH VEE. Als boeren een biologische boerderij willen houden, dan moeten ze zich wel aan een paar regels houden zoals: Maar tien kippen per vierkante meter, bij andere dieren moet het natuurlijk groter zijn. Ze moet en genoeg stro hebben, Ze moeten veel ruimte hebben, Ze moeten naar buiten kunnen.

4 N IET BIOLOGISCH VEE. Mensen (Boeren) die niet biologisch vee houden doen dat,omdat ze niet zoveel geld en tijd in het vee houden willen steken. Waarom willen ze niet veel tijd en geld in het vee houden steken? Nou daar heb ik het antwoord op: Anders is al hun geld op.

5 B IOLOGISCH VEE. Als boeren een biologische boerderij willen houden, dan moeten ze zich wel aan een paar regels houden zoals: Maar tien kippen per vierkante meter, bij andere dieren moet het natuurlijk groter zijn. Ze moet en genoeg stro hebben, Ze moeten veel ruimte hebben, Ze moeten naar buiten kunnen.

6 D E STAL De stal is een plek waar de dieren door brengen als ze binnen zijn. Vaak als ze in de stal zitten dan moest dat van de boer of boerin en de andere reden is dan vaak als ze aan het broeden zijn. En nu een beetje over de stal van binnen. De staal is vaak een schuur met stro (niet als het niet biologisch is). En ze hebben ook genoeg ruimte om te kunnen broeden (niet als het niet biologisch is). Een broed ruimte is altijd belangrijk in een stal want daar kunnen de kippen kuikentjes krijgen.

7 K EURMERKEN Ik heb ook al bij Biologisch vee verteld over de dingen waar ze aan moeten voldoen zoals: Genoeg ruimte om in te leven, Ze moeten naar buiten kunnen, Ze moeten Genoeg eten en stro hebben om in te grazen, Ze moeten ook genoeg ruimte buiten hebben.

8 D IT ZIJN KEURMERKEN

9 E INDE !


Download ppt "V AN STAL NAAR BORD Bij deze publicatie komen van alles en nog wat over de vee houderij."

Verwante presentaties


Ads door Google