De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Webshop Jul’s juwels. Verkoop Jul’s juwels is een webshop gespecialiseerd in leuke juweeltjes voor een betaalbare prijs, deze zijn bestemd voor dames.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Webshop Jul’s juwels. Verkoop Jul’s juwels is een webshop gespecialiseerd in leuke juweeltjes voor een betaalbare prijs, deze zijn bestemd voor dames."— Transcript van de presentatie:

1 Webshop Jul’s juwels

2 Verkoop Jul’s juwels is een webshop gespecialiseerd in leuke juweeltjes voor een betaalbare prijs, deze zijn bestemd voor dames met een hippe en modieuze smaak.

3

4 Ik heb gekozen voor een strak en ‘girly’ design aangezien de doelgroep hippe en trendy dames zijn.

5 Een paar leuke tips en tricks zodat je geen miskopen begaat. Ben je toch niet tevreden met je aankoop dan zoeken we samen naar een aangename oplossing.

6 Wij werken met kleuren en maten, voor ieder wat wils.

7 Bij elk artikel vind je extra informatie zodat je ook weet wat je koopt.

8 link http://silveransjuli.wix.com/julsjuwels#!produ ct-page/c1p9b/1a2d7e83-4bef-31d5-09e1- 3326ee271c09) http://silveransjuli.wix.com/julsjuwels#!produ ct-page/c1p9b/1a2d7e83-4bef-31d5-09e1- 3326ee271c09


Download ppt "Webshop Jul’s juwels. Verkoop Jul’s juwels is een webshop gespecialiseerd in leuke juweeltjes voor een betaalbare prijs, deze zijn bestemd voor dames."

Verwante presentaties


Ads door Google