De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Nieuwsbrief Augustus 2015 Personele zaken Juf Amy is gestart in groep 8. Zij en de kinderen hebben er al twee leuke dagen opzitten. We wensen haar veel.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Nieuwsbrief Augustus 2015 Personele zaken Juf Amy is gestart in groep 8. Zij en de kinderen hebben er al twee leuke dagen opzitten. We wensen haar veel."— Transcript van de presentatie:

1 Nieuwsbrief Augustus 2015 Personele zaken Juf Amy is gestart in groep 8. Zij en de kinderen hebben er al twee leuke dagen opzitten. We wensen haar veel plezier en succes bij ons op school toe! Voor de zomervakantie heeft juf Mieke te kennen gegeven een nieuwe uitdaging aan te willen gaan. Zij heeft een baan aanvaard als ib-er, buiten de stichting. We wensen haar veel plezier en succes in haar nieuwe baan! Ook voor een collega naast juf Amy in groep 8 zijn we in gesprek met sollicitanten en hopen u op korte termijn te kunnen laten weten dat we een geschikte opvolger hebben gevonden. Juf Tamara moet op 18 september aan haar voet geopereerd worden en zal dan een poosje uit de roulatie zijn. Voor de herstelperiode van juf Tamara zijn we ook op zoek naar vervanging. De tijd van je leven! Beste ouders/verzorgers, We zijn het nieuwe schooljaar met frisse zin begonnen. Gelukkig heeft iedereen een goede vakantie achter de rug en zijn alle kinderen, ouders en het team gezond en wel weer op school. We gaan er met elkaar een mooi jaar van maken! Het team van de MKS Facebook De school heeft een eigen Facebookpagina. Zo proberen we u op de hoogte te houden van allerlei gebeurtenissen in de school en plaatsen we regelmatig stukjes tekst en foto’s. Neemt u dus snel een kijkje op: https://www.facebook.com/drmartinlutherkingschool en ‘ like ’ de pagina! https://www.facebook.com/drmartinlutherkingschool Opening van het nieuwe schooljaar We willen het schooljaar graag feestelijk openen met ouders, kinderen en team. U hebt via uw kind een mooie uitnodiging mogen ontvangen met de verdere details. We hopen u aanstaande vrijdag, 28 augustus, te mogen begroeten. Vanaf 14,30 uur bent u van harte welkom op het schoolplein. In geval van regen, ontvangen we u graag in het speellokaal. U krijgt een rondleiding van uw kind door de eigen groep en om 15.00 uur brengen we een gezamenlijke toast uit op het nieuwe jaar. Er is een dj, kinderen kunnen een neptattoo laten zetten, er is een popcornmachine en er zijn lekkere hapjes en drankjes. Kortom: het wordt een gezellige middag! We willen de middag om 16.00 uur afsluiten.

2 Nieuwsbrief Augustus 2015 De tijd van je leven! Mededelingen: Schoolgeld betalen: Als u het schoolgeld voor 2015-2016 graag contant wilt betalen, dan kan dit uiteraard. We willen u vragen het geld niet aan de leerkracht te geven maar te betalen bij juf Helma of juf Jikke. Zij zorgen voor een kwitantie. Op woensdagen kunt u terecht bij de directie. Alvast hartelijk dank voor uw medewerking Verandering schooltijden: Zoals uw weet zijn de schooltijden aangepast dit schooljaar. We willen u eraan herinneren dat de kinderen op woensdag om 12.00 uur uit zijn en de overige dagen om 15.15 uur. Schoolgids: Volgende week krijgen de kinderen de schoolgids mee. De ouderinformatieavond vindt plaats op 15 september. U ontvangt hier nog een aparte uitnodiging voor met het programma. Gymmen De gymlessen worden op maandag, dinsdag en donderdag verzorgd door juf Karen, onze nieuwe vakleerkracht gymnastiek. Tijdens het bewegingsonderwijs is gymkleding verplicht. Als kinderen hun gymkleding zijn vergeten, gaan ze toch mee naar de gymzaal en doen ze mee op blote voeten. Mochten kinderen om medische redenen niet mee kunnen doen, dan kunt u dit doorgeven aan de leerkracht. Ze gaan dan wel mee naar de gymzaal maar blijven aan de kant. De gymlessen worden gegeven in de gymzaal aan de F. Nansenplaats. De kinderen van groep 1/2 gymmen op donderdagochtend in het speellokaal met juf Karen. Schoolzwemmen Zwemles wordt gegeven in zwembad Zevenkampse Ring, op vrijdagmiddag. Het zwemmen start as donderdag 27 augustus. De zwemlessen zijn om de week op de oneven weken. De leerlingen van de groepen 4 en 5, hebben schoolzwemmen. De kinderen gaan met de bus naar het zwembad toe en zijn rond 15.30 uur weer terug op school. Agenda 27-8 start schoolzwemmen 28-8 Feestelijke opening schooljaar 09 -09 start oudervertelgesprekken 15-9 Ouderinformatieavond gr. 1 t/m 8


Download ppt "Nieuwsbrief Augustus 2015 Personele zaken Juf Amy is gestart in groep 8. Zij en de kinderen hebben er al twee leuke dagen opzitten. We wensen haar veel."

Verwante presentaties


Ads door Google