De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

.. De regenboog; Noachs zonde Genesis 9 1Waar was de regenboog een teken van? Dat de aarde nooit meer helemaal zou overstromen. 2 Wat was de zonde van.

Verwante presentaties


Presentatie over: ".. De regenboog; Noachs zonde Genesis 9 1Waar was de regenboog een teken van? Dat de aarde nooit meer helemaal zou overstromen. 2 Wat was de zonde van."— Transcript van de presentatie:

1 .. De regenboog; Noachs zonde Genesis 9 1Waar was de regenboog een teken van? Dat de aarde nooit meer helemaal zou overstromen. 2 Wat was de zonde van Noach toen hij een wijngaard had gebouwd? Hij wordt dronken.

2 .. De torenbouw Wie is de hoogste? Genesis 11 1 Waarvan werd de toren van Babel gebouwd? Stenen, gemaakt van klei, en pek. 2Wat betekent Babel? Verwarren.

3 .. Abram geroepen Genesis 11:26-12 :9 1 Wie gingen er uit Ur naar Haran? Terah, Abram, Lot en Saraï. 2 Wat beloofde God aan Abram? Dat hij een groot volk zou worden, waaruit de Messias zou geboren worden. 3 Hoe oud was Abram? 75 jaar

4 .. Abrams reis


Download ppt ".. De regenboog; Noachs zonde Genesis 9 1Waar was de regenboog een teken van? Dat de aarde nooit meer helemaal zou overstromen. 2 Wat was de zonde van."

Verwante presentaties


Ads door Google