De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

‘Hoge Energiebesparing op gas’

Verwante presentaties


Presentatie over: "‘Hoge Energiebesparing op gas’"— Transcript van de presentatie:

1 ‘Hoge Energiebesparing op gas’

2 OptiFlow warmt sneller op dan water.
OptiFlow is een biologisch afbreekbare vloeistof en heeft als positieve eigenschap dat deze veel sneller opwarmt dan water. Daardoor wordt de warmte sneller vanuit de cv-ketel overgebracht aan warmtedragers (radiatoren) en dus aan de te verwarmen ruimtes. OptiFlow warmt sneller op dan water.

3 Hoe werkt OptiFlow? Doordat de fysische eigenschappen van OptiFlow sterk verschillen met die van water, dient de cv- installatie hergeprogrammeerd en indien nodig ‘OptiFlow’ zijdig ingeregeld te worden. Dit scheelt in het verwarmen van een gebouw al snel zo’n 25-35% op de gaskosten. De biologisch afbreekbare vloeistof beschermt de cv-installatie tegen roestvorming aan de binnenzijde van het systeem. OptiFlow is een biologische, warmtegeleidende vloeistof, die speciaal is ontwikkeld voor cv-installaties.

4 Wat doet OptiFlow(1)? OptiFlow voorkomt de vorming van sludge/vuilophoping in de leidingen en radiatoren. Alleen daar waar sprake is van corrosie legt OptiFlow een ultradunne beschermende laag over de corrosie. Het resultaat is energiebesparing, langere levensduur, hogere efficiëntie en rendement van de gehele cv-installatie.

5 Wat doet OptiFlow(2)? OptiFlow heeft vorst beschermende additieven waardoor de leidingen niet bevriezen in de winter, zelfs als de verwarming helemaal uit is. Daarnaast heeft OptiFlow een iets hogere viscositeit dan water waardoor de kans op lekkage sterk afneemt en er minder bijvulmomenten zijn. OptiFlow is niet zuurstof dragend, het resultaat is: Geen aantasting van het cv-systeem van binnenuit, Geen roest-, magnetiet-, sludgevorming, Schonere verbranding en de verwarmingspomp draait minder stroef, Levensduurverlenging van cv-installatie.

6 Voordelen OptiFlow: Gegarandeerde energiebesparing (tot 40% op gasverbruik) Lagere onderhoudskosten Snelle terugverdientijd, (2,5 - 4,5 jaar) Vorstbestendig Hoger rendement van bestaande cv-installaties Duurzaam, CO² reductie en een verdere bijdrage tot maatschappelijk verantwoord ondernemen Zéér snelle opwarmtijd, efficiëntere warmte Milieuvriendelijk (biologisch afbreekbaar) Langere levensduur cv-installatie(s) en componenten Niet giftig, vrij van silicaten, nitraten, fosfaten, boraten, amine, chromaten, molybdaten en O2 (zuurstof) Hogere viscositeit, minder lekkage dus minder bijvulmomenten

7 OptiFlow besparingen Afvullen en her-programmeren van de cv-installatie geeft een aanzienlijke energiebesparing. OptiFlow beschermt tegen vorst waardoor leidingen niet bevriezen. Sludge/ Vuil-ophoping wordt uit de cv-installatie verwijderd en waardoor installatie schoner en energiezuiniger functioneert. OptiFlow beschermt de cv- installatie waardoor het veel efficiënter werkt en minder onderhoud vereist is. Hogere viscositeit dus minder lekkage en lagere onderhoudskosten. De levensduur van de cv-installatie wordt verlengd. De cv-installatie hoeft niet meer op een minimum temperatuur ingesteld te worden.

8 OptiFlow besparingen Het OptiFlow team inventariseert de huidige cv-installatie(s) en brengt een kosteloos energie-besparingsvoorstel uit. Na acceptatie van het voorstel worden alle radiatoren en leidingen geleegd en indien nodig doorgespoeld, net zo lang tot het water helemaal helder is. Cv-installatie(s) worden met OptiFlow afgevuld. Alle radiatoren en leidingen worden ontlucht en indien nodig nog eens bijgevuld. Cv-installatie(s) worden opnieuw geprogrammeerd en indien nodig OptiFlow-zijdig ingeregeld. Als deze stappen zijn doorlopen, is de cv-installatie weer klaar voor gebruik. U zult direct energie besparen en merken dat uw ruimtes sneller opwarmen en aangenamer zijn. De gegarandeerde energiebesparing wordt aangetoond door data van uw netwerkbeheerder met en zonder OptiFlow met elkaar te vergelijken.


Download ppt "‘Hoge Energiebesparing op gas’"

Verwante presentaties


Ads door Google