De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Liefdesverdriet.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Liefdesverdriet."— Transcript van de presentatie:

1 liefdesverdriet

2 Huil niet als ik straks bij je wegga, Weet dat ik van je hou.
Huil niet als ik je ga verlaten Weet dat ik je vertrouw. Wacht niet , er zij er meer zoals ik, Want ik was niet zo groot. Huil niet , ik zal je weerzien, Ik ga alleen een beetje dood.

3 Tranen ontstaan door verdriet. Ze zijn gevallen omdat jij me verliet
Tranen ontstaan door verdriet. Ze zijn gevallen omdat jij me verliet. Plot ben je weg gegaan. Op een briefje had je deze woorden staan. Je zei dat je van me hield; maar waarom had je deze liefde dan vernield. Ik voel me eenzaam en alleen. Ik hou van jou als geen 1. de tijd samen was zo fijn. En weet je, liefste, jij zult altijd de enigste voor me zijn.

4

5

6                                   Zes maanden, twee jaar, een heel leven. Zo lang kan verliefdheid duren. En liefdesverdriet? Wat als je maar niet over je ex heen raakt? Vier vrouwen met een liefdesleven on hold omdat hun hart brandt voor die ene. Lotte (28) is vier jaar later nog altijd niet over haar ex: "Elke man confronteert me des te harder met de waarheid: ondanks zijn bedrog kan niemand tippen aan Bram." Al meer dan drie jaar is Evelien (31) verliefd op een man die haar niet ziet staan: "Ik weet dat het gek is, maar ik blijf geloven dat de vonk ooit zal overslaan." Astrid (21) verloor haar grote liefde door een slippertje: "Ik krijg hem maar niet uit mijn hoofd. Al twee jaar lang." Hun getuigenissen lees je in Flair van 23 februari.

7 ldvd Bij mij is het nog pril (LVD een paar dagen,relatie 6mnd&kennen elkaar 3 jaar).Ik sta op en ga naar bed met mijn geliefde in mijn hoofd/hart. Ik heb verdriet,ben misselijk,mis hem enorm en moet mezelf bedwingen geen contact op te nemen. Hij heeft voor zijn vrouw gekozen. Dat moet ik accepteren,maar kan ik nog niet. Ik geloof dat wij van elkaar houden en dat we allebei pijn lijden doordat we niet bij elkaar zijn. Ik voel me verscheurd en probeer me staande te houden.

8

9 liefdesverdriet

10 Thema :liefde en angst Titel: hoe overleef ik (zonder) liefde Uitgever: francine oomen Waar: o.b. rijkevorsel

11 titel : hoe overleef ik (zonder) dromen auteur: Francine Oomen waar: o
titel : hoe overleef ik (zonder) dromen auteur: Francine Oomen waar: o.b. rijkevorsel

12 Titel: hoe overleef ik een gebroken hart
Titel: hoe overleef ik een gebroken hart? Auteur : Francine Oomen waar : o.b. rijkevorsel

13 titel: hoe tover ik mijn vriendje terug
Auteur : Elisabeth Mollema Waar : o.b. rijkevorsel

14

15 The end Made by kimberly& jara


Download ppt "Liefdesverdriet."

Verwante presentaties


Ads door Google