De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Er is veel bij ons gebracht voor het transport!! Alle ingezamelde goederen zijn goed aangekomen in Roemenië. Er is veel bij ons gebracht voor het transport!!

Verwante presentaties


Presentatie over: "Er is veel bij ons gebracht voor het transport!! Alle ingezamelde goederen zijn goed aangekomen in Roemenië. Er is veel bij ons gebracht voor het transport!!"— Transcript van de presentatie:

1 Er is veel bij ons gebracht voor het transport!! Alle ingezamelde goederen zijn goed aangekomen in Roemenië. Er is veel bij ons gebracht voor het transport!! Alle ingezamelde goederen zijn goed aangekomen in Roemenië.

2

3 Namens de kinderen BEDANKT!!!!!

4 Graag willen we nogmaals onder de aandacht brengen dat Eline Zomerdijk D.V. in januari weer gaat werken in Casa “Filadelfia”. Financiële bijdrage is nog van harte welkom, meer informatie hierover kunt u vinden in de hal van de kerk of kijk op: www.elinezomerdijk.nl Vriendelijke groeten, André en Doetie Zomerdijk, Marjan Corporaal, Anco en Zwanet Keep

5

6


Download ppt "Er is veel bij ons gebracht voor het transport!! Alle ingezamelde goederen zijn goed aangekomen in Roemenië. Er is veel bij ons gebracht voor het transport!!"

Verwante presentaties


Ads door Google