De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Mandla Sport 4 Change Hallo allemaal, Vanaf 30 augustus ga ik, Simone Dijkstra, voor vier maanden naar Kaapstad, Zuid-Arika om stage te lopen bij de stichting.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Mandla Sport 4 Change Hallo allemaal, Vanaf 30 augustus ga ik, Simone Dijkstra, voor vier maanden naar Kaapstad, Zuid-Arika om stage te lopen bij de stichting."— Transcript van de presentatie:

1 Mandla Sport 4 Change Hallo allemaal, Vanaf 30 augustus ga ik, Simone Dijkstra, voor vier maanden naar Kaapstad, Zuid-Arika om stage te lopen bij de stichting Mandla Sport 4 Change. Ik ga hier proberen door middel van sport de blijdschap terug te brengen in het leven van de mensen met een handicap en de bevolking bewust te maken van de mogelijkheden van deze mensen.

2 Ik ga naar Zuid-Afrika met Respo International (www.respo.org) en zij hebben mij gevraagd om in mijn omgeving sponsorgeld op te halen en dat brengt mij bij u. Als u nog een leuke klus voor mij heeft tegen betaling van sponsorgeld dan hoor ik graag van u! Uiteraard mag u ook gewoon geld stoppen in de collectebussen in de hal van de kerk! Al het geld gaat naar de stichting. www.respo.org (Volgende week volgt er nog een stukje in het kerkblad.) Vriendelijke groeten, Simone Dijkstra

3 Voor klussen, ideeën of informatie:Simone-dijkstra@live.nl Respo International The Joy of Movement

4

5

6 Alvast bedankt!!!


Download ppt "Mandla Sport 4 Change Hallo allemaal, Vanaf 30 augustus ga ik, Simone Dijkstra, voor vier maanden naar Kaapstad, Zuid-Arika om stage te lopen bij de stichting."

Verwante presentaties


Ads door Google