De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Help!!!Er zit een monster onder mijn bed!!!

Verwante presentaties


Presentatie over: "Help!!!Er zit een monster onder mijn bed!!!"— Transcript van de presentatie:

1 Help!!!Er zit een monster onder mijn bed!!!

2 Er was eens een meisje,dat meisje was voor niks bang maar wel voor monsters onder haar bed.

3 Op een dag ging dat meisje met een vriendin spelen
Op een dag ging dat meisje met een vriendin spelen . Dat vriendinnetje zijn:help!!!Er zit een monster onder je bed!!!dat meisje dacht:ja ja dat is echt niet waar hoor.

4 toen het avond was ging het meisje naar haar bed
toen het avond was ging het meisje naar haar bed .toen het donker was dacht ze weer aan haar vriendin,en aan die monster wat ze zij . Ze ging er toch een beetje in geloven . Ze moest huilen maar niemand hoorde haar en later viel ze huilend in slaap.

5 De volgende ochtend ging ze naar beneden om te ontbijten
De volgende ochtend ging ze naar beneden om te ontbijten . Ze zij tegen haar moeder:mama er zit een monster onder mijn bed . Toen zij haar moeder:nee wat zeg je nou????? Zit er een monster monster onder je bed???? Toen zij het meisje:ja mamma er zit echt een monster onder mijn bed . toen zij de moeder:sorry,schat maar ik geloof niet in monster . Toen zij het meisje:nou dan geloof je mij maar niet maar het is wel zo!!!!! Toen liep het meisje boos naar boven in haar kamer een deed de deur op slot.

6 toen het meisje in haar kamer was,ging ze onder haar bed kijken toen zag ze niks helemaal niks . Maar ze zweert het dat er gister avond wel een monster was . Ze ging weer naar beneden toen ze niet meer boos was .Haar moeder zei:sorry schat,maar ik geloof gewoon niet in monsters .Toen zei het meisje:nou ik geloof lekker wel in monsters. Toen rende ze weer naar boven,en in haar kamer ging ze huilen maar ze wist niet waarom.

7 Toen het meisje in haar kamer was moest ze nog steeds huilen
Toen het meisje in haar kamer was moest ze nog steeds huilen. Maar het rare was ze wist niet waarom ze moest huilen,ze had 3 opties:nummer 1 was dat haar moeder het niet geloofd. Nummer 2 was dat het meisje toch een beetje bang was voor het monster. Nummer 3 was:dat het meisje het een beetje niet geloofde van dat monster.

8 Toen het meisje in haar kamer na dacht over de opties,dacht ze na welke het zou zijn ze eerst over die van dat ze toch een beetje bang was voor het monster. Maar toch ook weer niet. Ze dacht ook weer aan haar moeder die haar niet geloofde. Ze wist het echt niet meer,ze werd hele maal gek van al die opties,dus ze schreeuwde:aah ik word hele maal gek!!!!!

9 Toen het meisje klaar was met schreeuwen moeste ze naar bed toe ze was weer heel bang in het donker. Ze begon bijna weer te huilen,maar ze zei tegen zich zelf:ik ben een stoere meid ik ben voor niks bang dus ook niet voor monsters. Toen hoorde ze weer gerommel onder haar bed. Ze werd heel ban en toch begon ze te huilen maar niemand hoorde haar maar, omdat niemand het hoorde zei ze tegen zich zelf:gelukkig hoorde niemand mij dan kunnen ze tenminste ook niet denken dat ik nog een kleuter ben.

10 De volgende ochtend zei ze tegen haar moeder:ik hoorde weer gerommel onder mijn bed. Nou ja zei de moeder ik zeg toch monster bestaan niet,dat zeg ik toch al 1000 keer. Toen zei het meisje:het is echt waar er zit echt een monster. toen vroeg de moeder haar af waar hun poes is maar toen was het meisje al boven. Het meisje zat boven weer te huilen maar waarom weet ze weer niet.

11 Toen het meisje boven was wist ze weer niet waarom ze huilde
Toen het meisje boven was wist ze weer niet waarom ze huilde. En ze dacht: nu ik weet welke opties het is,het is de opties dat mijn moeder mij niet geloofd.

12 Toen het meisje nar bed ging keek ze weer onder har bed toen zag ze twee rode oogjes,ze gilde:aah ik zie echt een monster. Toen kwam haar moeder en riep:wat is er wat is er. Toen zei het meisje:kijk maar onder mijn bed. Toen zei haar moeder:oke ik kijk onder jou bed maar ik heb eerst een vraag. Oké zei het meisje wat is er? Toen zei haar moeder:heb jij one kat gezien? Nee zei het meisje ik niet,mar ijk nu onder mijn bed. Oké zei de moeder ik kijk wel toen zag ze twee rode oogjes ze zij oooh hier is ons lieve katje. Toen zei het meisje oo dus het is geen monster maar onze kat. Gelukkig dus ik ben nooit meer bang voor een monster onder mijn bed.

13 Dit was mijn PowerPoint!!!


Download ppt "Help!!!Er zit een monster onder mijn bed!!!"

Verwante presentaties


Ads door Google