De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

HiFi Prototype BaHa Design. Wat is een Arduino? Arduino is een printplaatje met een microprocessor, dat opensource besturingssoftware heeft en waar een.

Verwante presentaties


Presentatie over: "HiFi Prototype BaHa Design. Wat is een Arduino? Arduino is een printplaatje met een microprocessor, dat opensource besturingssoftware heeft en waar een."— Transcript van de presentatie:

1 HiFi Prototype BaHa Design

2 Wat is een Arduino? Arduino is een printplaatje met een microprocessor, dat opensource besturingssoftware heeft en waar een groot aantal verschillende sensors en lampjes op zijn aan te sluiten. De Arduino is dan zo te programmeren dat er gereageerd kan worden de input van de sensors.

3 Arduino

4 Wat kan de Arduino voor ons? Wij hopen de Arduino aan een digitale weegschaal te koppelen. Op deze manier kan de Arduino kan aflezen wat er op de weegschaal ligt. Vervolgens moet deze informatie verwerkt worden zodat er een voedseladvies gegeven kan worden.

5 Knutselen

6 Knutselen 2

7 Wat hebben we bereikt? Tot nu toe hebben vooral de nieuwe programmeeromgeving onderzocht. We waren in staat een speakertje een deuntje te laten afspelen en een led- lampje te laten knipperen. De theorie achter een digitale weegschaal uitgezocht, en die in de praktijk proberen te brengen.


Download ppt "HiFi Prototype BaHa Design. Wat is een Arduino? Arduino is een printplaatje met een microprocessor, dat opensource besturingssoftware heeft en waar een."

Verwante presentaties


Ads door Google