De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Hoe gaat het in Jeugdzorg? Gestart in Jeugdzorg, zoveel nieuwe vakken! Zegt: Zeg dat wel! Zoveeeeel! Maar wat leer je dan allemaal? JZ Zegt: Ik leg dit.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Hoe gaat het in Jeugdzorg? Gestart in Jeugdzorg, zoveel nieuwe vakken! Zegt: Zeg dat wel! Zoveeeeel! Maar wat leer je dan allemaal? JZ Zegt: Ik leg dit."— Transcript van de presentatie:

1

2 Hoe gaat het in Jeugdzorg? Gestart in Jeugdzorg, zoveel nieuwe vakken! Zegt: Zeg dat wel! Zoveeeeel! Maar wat leer je dan allemaal? JZ Zegt: Ik leg dit het best uit met een kort videofragmentje. Kijk even met me mee!

3 Bron: Aan genen zijde. Centrum voor Menselijke Erfelijkheid, K.U. Leuven

4 Gestart in Jeugdzorg, zoveel nieuwe vakken! JZ Zegt: Fragiel X ? Nog nooit van gehoord! Maar … komt die leerstof dan in al die vakken aan bod? Zegt: Goed gezien! In elk vak leer je iets bij over het syndroom, kijk maar!

5 Zegt: Ik zie dat de klemtoon op theorie ligt. Zijn er ook praktijkvakken? Zegt: Expressie en Zorgkunde bevatten naast theorie ook wat praktijk JZ Gestart in Jeugdzorg, zoveel nieuwe vakken!

6 Zegt: Echt?! Gaan we ook op stage? Hoelang staan we in het werkveld? Zegt: In het 5 de is dit een blokstage van 4, of 5 weken. In het 6 de loop je 8 weken stage. JZ De stage komt dichterbij! Spannend…

7 Zegt: Waar kunnen we stage lopen? De stage komt dichterbij! Spannend…

8 Zegt: Proficiat! Wat zijn de toekomstplannen van de meeste leerlingen uit de klas? Afgestudeerd! 2 zalige Jeugdzorgjaren achter de rug!

9 Vind ons leuk op Facebook via https://www.facebook.com/LeiepoortJeugdzorg


Download ppt "Hoe gaat het in Jeugdzorg? Gestart in Jeugdzorg, zoveel nieuwe vakken! Zegt: Zeg dat wel! Zoveeeeel! Maar wat leer je dan allemaal? JZ Zegt: Ik leg dit."

Verwante presentaties


Ads door Google