De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De conus in een luidspreker ( werkt andersom als de microfoon !!)

Verwante presentaties


Presentatie over: "De conus in een luidspreker ( werkt andersom als de microfoon !!)"— Transcript van de presentatie:

1 De conus in een luidspreker ( werkt andersom als de microfoon !!)

2 Niet magnetisch NZ Drukgolfjes In de lucht Aansluiting aan radio Door beweging van de spoel Ten opzichte van de magneet ontstaan stroompjes in de spoel.

3 NZ Spoel magnetisch Stroompjes van de radio aantrekking Drukgolfjes In de lucht Door beweging van de spoel Ten opzichte van de magneet ontstaan stroompjes in de spoel.

4 Niet magnetisch NZ Drukgolfjes In de lucht Aansluiting aan radio Door beweging van de spoel Ten opzichte van de magneet ontstaan stroompjes in de spoel.

5 Spoel magnetisch Stroompjes van de radio NZ aantrekking Drukgolfjes In de lucht Door beweging van de spoel Ten opzichte van de magneet ontstaan stroompjes in de spoel.

6 Niet magnetisch NZ Drukgolfjes In de lucht Aansluiting aan radio Door beweging van de spoel Ten opzichte van de magneet ontstaan stroompjes in de spoel.

7 NZ Spoel magnetisch Stroompjes van de radio aantrekking Drukgolfjes In de lucht Door beweging van de spoel Ten opzichte van de magneet ontstaan stroompjes in de spoel.

8 Niet magnetisch NZ Drukgolfjes In de lucht Aansluiting aan radio Door beweging van de spoel Ten opzichte van de magneet ontstaan stroompjes in de spoel.

9 Spoel magnetisch Stroompjes van de radio NZ aantrekking Drukgolfjes In de lucht Door beweging van de spoel Ten opzichte van de magneet ontstaan stroompjes in de spoel.

10 Niet magnetisch NZ Drukgolfjes In de lucht Aansluiting aan radio Door beweging van de spoel Ten opzichte van de magneet ontstaan stroompjes in de spoel.

11 NZ Spoel magnetisch Stroompjes van de radio aantrekking Drukgolfjes In de lucht Door beweging van de spoel Ten opzichte van de magneet ontstaan stroompjes in de spoel.

12 Niet magnetisch NZ Drukgolfjes In de lucht Aansluiting aan radio Door beweging van de spoel Ten opzichte van de magneet ontstaan stroompjes in de spoel.

13 Spoel magnetisch Stroompjes van de radio NZ aantrekking Drukgolfjes In de lucht Door beweging van de spoel Ten opzichte van de magneet ontstaan stroompjes in de spoel.

14 Niet magnetisch NZ Drukgolfjes In de lucht Aansluiting aan radio Door beweging van de spoel Ten opzichte van de magneet ontstaan stroompjes in de spoel.

15 Spoel magnetisch Stroompjes van de radio NZ aantrekking Drukgolfjes In de lucht Door beweging van de spoel Ten opzichte van de magneet ontstaan stroompjes in de spoel.

16 Niet magnetisch NZ Drukgolfjes In de lucht Aansluiting aan radio Door beweging van de spoel Ten opzichte van de magneet ontstaan stroompjes in de spoel.

17 NZ Spoel magnetisch Stroompjes van de radio aantrekking Drukgolfjes In de lucht Door beweging van de spoel Ten opzichte van de magneet ontstaan stroompjes in de spoel.

18 Niet magnetisch NZ Drukgolfjes In de lucht Aansluiting aan radio Door beweging van de spoel Ten opzichte van de magneet ontstaan stroompjes in de spoel.

19 Spoel magnetisch Stroompjes van de radio NZ aantrekking Drukgolfjes In de lucht Door beweging van de spoel Ten opzichte van de magneet ontstaan stroompjes in de spoel.

20 Niet magnetisch NZ Drukgolfjes In de lucht Aansluiting aan radio Door beweging van de spoel Ten opzichte van de magneet ontstaan stroompjes in de spoel.

21 NZ Spoel magnetisch Stroompjes van de radio aantrekking Drukgolfjes In de lucht Door beweging van de spoel Ten opzichte van de magneet ontstaan stroompjes in de spoel.

22 Niet magnetisch NZ Drukgolfjes In de lucht Aansluiting aan radio Door beweging van de spoel Ten opzichte van de magneet ontstaan stroompjes in de spoel.

23 Spoel magnetisch Stroompjes van de radio NZ aantrekking Drukgolfjes In de lucht Door beweging van de spoel Ten opzichte van de magneet ontstaan stroompjes in de spoel.

24 Niet magnetisch NZ Drukgolfjes In de lucht Aansluiting aan radio Door beweging van de spoel Ten opzichte van de magneet ontstaan stroompjes in de spoel.

25 NZ Spoel magnetisch Stroompjes van de radio aantrekking Drukgolfjes In de lucht Door beweging van de spoel Ten opzichte van de magneet ontstaan stroompjes in de spoel.

26 Niet magnetisch NZ Drukgolfjes In de lucht Aansluiting aan radio Door beweging van de spoel Ten opzichte van de magneet ontstaan stroompjes in de spoel.

27 Spoel magnetisch Stroompjes van de radio NZ aantrekking Drukgolfjes In de lucht Door beweging van de spoel Ten opzichte van de magneet ontstaan stroompjes in de spoel.

28 Niet magnetisch NZ Drukgolfjes In de lucht Aansluiting aan radio Door beweging van de spoel Ten opzichte van de magneet ontstaan stroompjes in de spoel.

29 Spoel magnetisch Stroompjes van de radio NZ aantrekking Drukgolfjes In de lucht Door beweging van de spoel Ten opzichte van de magneet ontstaan stroompjes in de spoel.

30


Download ppt "De conus in een luidspreker ( werkt andersom als de microfoon !!)"

Verwante presentaties


Ads door Google