De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Muziek : Will Tura Hemelsblauw Als er een poot onder je stoel afbreekt, dan maak dan van de resterende drie poten een kruk. Als er een poot onder je.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Muziek : Will Tura Hemelsblauw Als er een poot onder je stoel afbreekt, dan maak dan van de resterende drie poten een kruk. Als er een poot onder je."— Transcript van de presentatie:

1

2 Muziek : Will Tura Hemelsblauw

3 Als er een poot onder je stoel afbreekt, dan maak dan van de resterende drie poten een kruk. Als er een poot onder je stoel afbreekt, dan maak dan van de resterende drie poten een kruk.

4 Het is niet de last die je neerdrukt, maar de manier waarop je hem draagt.

5 De waarde van de mens ligt niet in wat hij bereikt, maar wat hij wil bereiken. De waarde van de mens ligt niet in wat hij bereikt, maar wat hij wil bereiken.

6 Maak een grapje, maak een dansje, zing of fluit. Slaat de treurnis in je knoken, dan krijg je ze er nooit meer uit. Maak een grapje, maak een dansje, zing of fluit. Slaat de treurnis in je knoken, dan krijg je ze er nooit meer uit.

7 Zonder tegenwind is er nog nooit een vlieger opgegaan.

8 Hol nooit achter iets aan, maar omhels datgene dat naar je toekomt. Hol nooit achter iets aan, maar omhels datgene dat naar je toekomt.

9 Leer ieder moment van geluk bewust te leven, nooit heb het nooit te druk om liefde te geven.

10 Als je droom groot genoeg is, kunnen zelfs je vijanden je niet stoppen. Als je droom groot genoeg is, kunnen zelfs je vijanden je niet stoppen.

11 Wil je geen “ nee ” zeggen, wees dan zuinig op je “ ja ’ s ”.

12 Door ongelukkig te zijn over wat men niet heeft, bederft men datgene wat men wel heeft. Door ongelukkig te zijn over wat men niet heeft, bederft men datgene wat men wel heeft.

13 De menselijke geest is als een parachute, hij werkt alleen als hij open is. De menselijke geest is als een parachute, hij werkt alleen als hij open is.

14 De hemel bereik je niet zonder een aantal wolken te doorkruisen. Je bereikt de hemel niet als je de hel niet hebt gekend. De hemel bereik je niet zonder een aantal wolken te doorkruisen. Je bereikt de hemel niet als je de hel niet hebt gekend.

15 Wie tevreden is met wat hij heeft, is de rijkste die er leeft ! is de rijkste die er leeft !

16 Ook al twijfel je, ga nooit wanhopen. Is er een poort dicht denk dan : er staan er nog 100 open.

17 Geduld is de pleister op vele wonden !

18 Hoe hoog de berg ook is, er is altijd een weg naar de top.

19 We drinken om te vergeten, maar onze zorgen kunnen niet zwemmen … maar onze zorgen kunnen niet zwemmen …

20 Een zachte blik, een blij gelaat, een vriendelijk woord, een goede raad, al lijkt het weinig wat je schenkt. je geeft soms veel meer dan je denkt !

21

22


Download ppt "Muziek : Will Tura Hemelsblauw Als er een poot onder je stoel afbreekt, dan maak dan van de resterende drie poten een kruk. Als er een poot onder je."

Verwante presentaties


Ads door Google