De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

ONZE BLOG Louise en Maya. Hoe het begon: We zaten via Skype te babbelen en we begonnen over maya haar blog en na een tijdje had Louise het idee om ook.

Verwante presentaties


Presentatie over: "ONZE BLOG Louise en Maya. Hoe het begon: We zaten via Skype te babbelen en we begonnen over maya haar blog en na een tijdje had Louise het idee om ook."— Transcript van de presentatie:

1 ONZE BLOG Louise en Maya

2 Hoe het begon: We zaten via Skype te babbelen en we begonnen over maya haar blog en na een tijdje had Louise het idee om ook samen een blog te maken. En zo zijn we begonnen en zo doen we verder.

3 Louise Hier een fragment van Facebook Voor Louise.

4 En voor maya….

5 Onze blog in 3 delen: Het 1 ste deel vertellen we onze verhalen apart en wat we leuk vinden en andere dingen over onszelf maar af en toe zal je over ons twee samen ook dingen lezen op de eerste pagina. Op het 2 de deel gaat het over wij twee en over momenten samen en het 3 de deel gaat over niets hier zal je geen info of tekstjes vinden.

6 sfeermomenten

7 EINDE


Download ppt "ONZE BLOG Louise en Maya. Hoe het begon: We zaten via Skype te babbelen en we begonnen over maya haar blog en na een tijdje had Louise het idee om ook."

Verwante presentaties


Ads door Google