De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Het machise toverdrankje Kies je personages en sleep ze op de prent. Geschreven door oumou en rouymayssa.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Het machise toverdrankje Kies je personages en sleep ze op de prent. Geschreven door oumou en rouymayssa."— Transcript van de presentatie:

1 het machise toverdrankje Kies je personages en sleep ze op de prent. Geschreven door oumou en rouymayssa

2 Er is een heks froelatroela ze maakt een drankje maar niet zomaar een drankje, Kies je personages en sleep ze op de prent.

3 Ze wilt wraak op de tovenaar ze wil hem slecht maken Kies je personages en sleep ze op de prent.

4 De tovenaar maakt een lekker soepje hij gaat een laatste ingredient halen maar de heks Froelatroela verwisselt de ketels er zit een geheim ingredient in en ze heeft het ook betoverd met haar machise tovertstaf maar haar dochtertje Froefroe heeft het gezien en haar vriend de skelet ze zaten boven in een boom Kies je personages en sleep ze op de prent.

5 Hj heeft ondertussen al het laatste ingredient erin gedaan hij neemt een slok samen met zijn kat maar oppeens veranderd hij in een, zombie en zijn kat in een vleermuis froefroe en haar vriend skelet hebben alles gezien Kies je personages en sleep ze op de prent.

6 hij is nu heel erg slecht en boos iedereen vond hem lief maar daar zal snel een verandering in komen maar wat heel speciaal was dat vleermuis kon prate dat was een wonder Kies je personages en sleep ze op de prent.

7 Froefroe en Skelet willen iedereen waarschuwen maar de mensen zullen bang zijn dus gaan ze naar de vriend van de tovenaar die weet zeker hoe ze hun kunnen helpen Ze zijn aangekomen ze zeiden hallo meneer garcon bongon we hebben een vraag hij zei vraag maar nou mm mijn mama de heks heeft de tovenaar betoverd en ook zijn kat we weten niet wat we moeten doen en nu mm we dachten dat u ons zal willen helpen nu de vraag is wilt u ons helpen ? maar de heks heeft hun gehoord en zal er een stokje voor steken ze heeft al een plan Kies je personages en sleep ze op de prent.

8 De vriend van de tovenaar had al een plan ze gingen naar de mumie ze zijn de mumie weet vast wel iets wat hun gaan helpen ze zijn op weg naar de mupmie ze moeten langs het spokenbos wat eng de spoken zijn bevriend met de heks wie weet wat hun te wachten staat Kies je personages en sleep ze op de prent. ᄇ²ᄇ²

9 De vriend van de tovenaar is verdwenen maar froefroe en haar vriend skelet lopen door maar ze komen in het verdubbel Kies je personages en sleep ze op de prent.

10 ze kwamen bij de mumie en er was een grote verassing want hij wist wat de heks deed dus hij heeft de heks met haar eigen toverstaf en de tovenaar en zijn kat werden normaal de vriend vcan de tovenaar is teruggekomen en iedereen was heel bij behalve de heks want zij was een vleermuis geworden het feest duurde de hele nacht Kies je personages en sleep ze op de prent.

11 happy halloween Kies je personages en sleep ze op de prent.


Download ppt "Het machise toverdrankje Kies je personages en sleep ze op de prent. Geschreven door oumou en rouymayssa."

Verwante presentaties


Ads door Google