De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

The D-Ray game Reynier, Jens, Glenn, Robin.. Waarom de D-Ray game? Omdat het veel leuker is dan een ander normaal spel, omdat je ook zelf wat kan doen.

Verwante presentaties


Presentatie over: "The D-Ray game Reynier, Jens, Glenn, Robin.. Waarom de D-Ray game? Omdat het veel leuker is dan een ander normaal spel, omdat je ook zelf wat kan doen."— Transcript van de presentatie:

1 The D-Ray game Reynier, Jens, Glenn, Robin.

2 Waarom de D-Ray game? Omdat het veel leuker is dan een ander normaal spel, omdat je ook zelf wat kan doen en maken.

3 Onze Website Wij hebben een website gemaakt waarop wij onze voortgang bijhouden en wat wij doen. De site

4 Wat zijn diabetes? Diabetes heet ook wel suikerziekte. De officiële naam is diabetes mellitus. Bij diabetes kan het lichaam de bloedsuiker niet meer goed houden. Normaal regelt het lichaam de bloedsuikerspiegel heel precies, met het hormoon insuline. Mensen met diabetes maken zelf geen insuline meer, of hun lichaam reageert niet meer op de insuline. Dat hangt af van de soort diabetes. Als insuline zijn werk niet kan doen, loopt de bloedsuiker veel te hoog op. Als er lang veel suiker in het bloed zit, is dat erg ongezond. Daarom is het belangrijk om diabetes zo snel mogelijk en goed te behandelen. Naast het probleem met bloedsuiker zijn ook vaak het cholesterol en de bloeddruk te hoog.

5 wat is de D-Ray game? De D-Ray Game is een spel waarin hoop info wordt verwerkt over diabetes waar je ook veel van kan leren.


Download ppt "The D-Ray game Reynier, Jens, Glenn, Robin.. Waarom de D-Ray game? Omdat het veel leuker is dan een ander normaal spel, omdat je ook zelf wat kan doen."

Verwante presentaties


Ads door Google