De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

DE BERGREDE De burgers van het KoninkrijkDe burgers van het Koninkrijk De leefregels van het KoninkrijkDe leefregels van het Koninkrijk Vroomheid in het.

Verwante presentaties


Presentatie over: "DE BERGREDE De burgers van het KoninkrijkDe burgers van het Koninkrijk De leefregels van het KoninkrijkDe leefregels van het Koninkrijk Vroomheid in het."— Transcript van de presentatie:

1 DE BERGREDE De burgers van het KoninkrijkDe burgers van het Koninkrijk De leefregels van het KoninkrijkDe leefregels van het Koninkrijk Vroomheid in het KoninkrijkVroomheid in het Koninkrijk Levenshouding in het KoninkrijkLevenshouding in het Koninkrijk De weg van het KoninkrijkDe weg van het Koninkrijk

2

3

4

5 De weg van het Koninkrijk

6

7

8 Is een smalle weg !Is een smalle weg ! Is een weg die maar weinigen weten te vinden !Is een weg die maar weinigen weten te vinden ! Is de weg van het volgen van Jezus !Is de weg van het volgen van Jezus !

9

10 Gerechtigheid doen … Elkaar de ruimte geven om te leven ! Trouw zijn ! Betrouwbaar zijn ! Vergevingsgezind zijn ! Liefhebben ! Functioneren zoals God het bedoeld heeft.

11 De weg van het Koninkrijk ‘Poort’ : keuzemoment‘Poort’ : keuzemoment ‘Weg’ : gevolg van het kiezen‘Weg’ : gevolg van het kiezen

12

13 … de weg achter Jezus aan !

14 … overal waar mensen in Jezus geloven !


Download ppt "DE BERGREDE De burgers van het KoninkrijkDe burgers van het Koninkrijk De leefregels van het KoninkrijkDe leefregels van het Koninkrijk Vroomheid in het."

Verwante presentaties


Ads door Google