De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Kinderopwekking 75: Ik geloof Ik geloof in God. Ik geloof in Jezus. Ik geloof in de Heilige Geest. Die er altijd is geweest. Ik geloof, al ben ik klein,

Verwante presentaties


Presentatie over: "Kinderopwekking 75: Ik geloof Ik geloof in God. Ik geloof in Jezus. Ik geloof in de Heilige Geest. Die er altijd is geweest. Ik geloof, al ben ik klein,"— Transcript van de presentatie:

1 Kinderopwekking 75: Ik geloof Ik geloof in God. Ik geloof in Jezus. Ik geloof in de Heilige Geest. Die er altijd is geweest. Ik geloof, al ben ik klein, dat ik een kind van God mag zijn, dat ik een kind van God mag zijn.

2 Kinderopwekking 75: Ik geloof Ik geloof in God. Ik geloof in Jezus. Ik geloof in de Heilige Geest. Die er altijd is geweest. Ik geloof, al ben ik klein, dat ik een kind van God mag zijn, dat ik een kind van God mag zijn.

3 Kinderopwekking 75: Ik geloof Ik geloof, al ben ik klein, dat ik een kind van God mag zijn, dat ik een kind van God mag zijn.


Download ppt "Kinderopwekking 75: Ik geloof Ik geloof in God. Ik geloof in Jezus. Ik geloof in de Heilige Geest. Die er altijd is geweest. Ik geloof, al ben ik klein,"

Verwante presentaties


Ads door Google