De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

MINECRAFT PLAATJES TUTORIAL #4 EEN GRIEZELIG VOORBEELD.

Verwante presentaties


Presentatie over: "MINECRAFT PLAATJES TUTORIAL #4 EEN GRIEZELIG VOORBEELD."— Transcript van de presentatie:

1 MINECRAFT PLAATJES TUTORIAL #4 EEN GRIEZELIG VOORBEELD

2 De vorige keer… …hebben we een begin gemaakt van je kubusachtige figuur (het hoofd). De meeste van jullie zullen denken: Wat heeft een creeper daar nou weer mee te maken? Nou weet je, we gaan dit keer verder met het lijf en aangezien je bij een creeper minder hoeft te doen aan het lijf, gebruik ik hem even als voorbeeld. Snap je?

3 Open het vorige bestand waarin je het mensenhoofd hebt gemaakt
Open het vorige bestand waarin je het mensenhoofd hebt gemaakt. Houd er rekening mee dat ik als voorbeeld een creeper gebruik, maar jij gewoon lekker met je poppetje verder kunt gaan. Als je het handig vindt, kun je eventueel eerst een creeper maken en daarna het poppetje afmaken. De keuze is aan jou.

4 Gebruik nu dezelfde kubus als de vorige keer en selecteer hem
Gebruik nu dezelfde kubus als de vorige keer en selecteer hem. Trek nu bolletje omhoog Totdat je zoiets: krijgt. Trek eventueel bolletje nog wat naar links zodat het lijf smaller is dan het hoofd. dit dit

5 Vind jij de afmetingen goed
Vind jij de afmetingen goed? Plaats dan de kubus op het hoofd en doe hem net zo vaak naar achteren zodat hij er achter zit. Kopieer nu de voorkant van het lijf (niet de benen) en de goede zijkant van het lijf. Plak deze net als het gezicht op, maar let op: De bovenkant hoeft niet! Maak de armen nog iets smaller dan de benen en plaats ze naast het lijf en de benen ongeveer de zelfde grootte en eronder.

6 Let wel op dat je niet altijd alle grensvlakken hoeft te bekleden met een deel van de skin. Dit is een creeper:

7 HALEN WE 10 REACTIES ZODAT ER EEN ZELF GEMAAKTE KUBUS CREEPER KOMT
HALEN WE 10 REACTIES ZODAT ER EEN ZELF GEMAAKTE KUBUS CREEPER KOMT? Wil je reageren? Ga dan naar onder de pagina Downloads.


Download ppt "MINECRAFT PLAATJES TUTORIAL #4 EEN GRIEZELIG VOORBEELD."

Verwante presentaties


Ads door Google