De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

MINECRAFT PLAATJES TUTORIAL #3 KUBUSCRAFT.

Verwante presentaties


Presentatie over: "MINECRAFT PLAATJES TUTORIAL #3 KUBUSCRAFT."— Transcript van de presentatie:

1 MINECRAFT PLAATJES TUTORIAL #3 KUBUSCRAFT

2 De vorige keer… …hebben we het eerste plaatje afgerond. Nu beginnen we met een nieuw plaatje, om precies te zijn: Een kubus. Een kubus? Denk je misschien. Dat is toch simpel? Nee, het is misschien wel wat meer werk en moeilijker dan je denkt. Druk maar gauw op spatie!

3 Start PowerPoint op en kies of jij een nieuw bestand wilt beginnen of het oude wilt openen. In het geval van de laatste optie moet je een nieuwe dia beginnen door op deze knop te drukken:

4 Tik bij een zoekprogramma ‘minecraft kubus’ in en zoek dit plaatje op:
Tik bij een zoekprogramma ‘minecraft kubus’ in en zoek dit plaatje op: . Als er achtergrond bij zit is het handig om die weg te doen. Nu komt een belangrijke site die je vast vaker nodig zal hebben en ik ook onder de pagina Links op de site zal zetten. De site:

5 Ga naar de site en tik bij deze balk: een naam van een minecraft speler in en druk op enter of klik op Search. Op de volgende pagina zie je hier op het resultaat.

6 Bewegende afbeelding van de skin
Minecraftspeler De skin van de minecraft speler houdt je muis er op om de achterkant van de skin te zien. Bewegende afbeelding van de skin

7 De rode pijl: de naam van de speler
De rode pijl: de naam van de speler. De paarse pijl: laat de speler stil staan zodat je een mooi plaatje kunt schieten. De groene pijl: laat de speler stoppen met lopen/ rennen. De donkerblauwe pijl: wanneer movement uit staat kun je ook rotation uit zetten zodat de speler ook stopt met draaien. De zwarte pijl: zorg dat het rennen overgaat in lopen/ wandelen. De lichtblauwe pijl: waar de optie camera voor dient weet ik nog niet. Zodra ik het weet zet ik het in een tutorial. De oranje pijl: dit is de pagina link die je naar vrienden/ vriendinnen kan sturen.

8 Klik op screenshot en kopieer de afbeelding
Klik op screenshot en kopieer de afbeelding. Plak hem in PowerPoint, haal de achtergrond weg en snij het lijf er af. Je hebt nu al een goed gezicht alleen staat het niet helemaal goed, het staat naar onder. Verander aan dit gezicht niks, nu komt het echte werk.

9 Belangrijk: En kubus gezicht maken!
We beginnen nog makkelijk door een slijmkubus als hulpmiddel te gebruiken. Maar reken maar dat je het later ook zonder kan! Typ bijv. bij google een naam van een skin in en plak het plaatje in PowerPoint. Snij het hoofd van de voorkant van de skin er af.

10 Een kubus gezicht maken (vervolg)
Maak het gezicht wat groter en klik op . Ga daarna naar en kies het effect Isometrisch linksonder van 3D-draaiing. Sleep de afbeelding nu naar het gezicht van de slijmkubus.

11 Een kubus gezicht maken (vervolg 2)
Kies bij de rechter zijkant van het gezicht het effect rechtsboven en het haar (deze moet he kopiëren van mcskinsearch) Isometrisch rechtsboven omhoog. (Deze effecten vind je ook bij 3D-draaiing.)

12 Dat was het dan weer voor deze keer
Dat was het dan weer voor deze keer! De volgende keer leer ik je hoe je de rest van het poppetje (met hopelijk de achtergrond erbij) af maakt. Ik hoop dat jullie weer veel plezier van deze tutorial hebben gehad en ongeduldig op de volgende zitten te wachten! Ps. Helaas kan het verschijnen van deel 4 wat langer duren zoals redenen zoals o.a. school.


Download ppt "MINECRAFT PLAATJES TUTORIAL #3 KUBUSCRAFT."

Verwante presentaties


Ads door Google