De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Datingapplicatie Iphone

Verwante presentaties


Presentatie over: "Datingapplicatie Iphone"— Transcript van de presentatie:

1 Datingapplicatie Iphone
Groep 1 Madelon Kooijmans Juulke Seegers Michelle Mertens Kim Weijts

2 Online daten Sinds de jaren 90
Naar schatting zijn er in Nederland tussen de 250 en 300 datingwebsites. Nederland staat hiermee in de top 5 van landen met de meeste singles Een nieuw fenomeen is het mappen (in kaart brengen) van iemands levensstijl, persoonlijkheid en achtergrond. Met de wetenschap van soort zoekt soort kunnen de gelijkgestemden gematched worden: mensen die veel op de dater lijken, worden als zoekresultaat weergegeven waardoor de kans op wederzijds contact groter wordt. Voor onze applicatie gebruiken wij de datingsite E-matching, speciaal voor hoger opgeleiden.

3 De applicatie Je schrijft je in op een datingsite (E-matching)
Hierbij vul je je gegevens in waaronder , wachtwoord en telefoongegevens (zoals bluetooth en telefoonnummer) Via telefoon krijg je bericht als een match zich binnen een straal van 15 meter bevind.

4 De stappen die je doorloopt
Stap 1: Klik op de applicatie op het beginscherm Stap 2: Je komt in het aanmeldscherm waar je je en wachtwoord in moet vullen, dan klik je op aanmelden.(optie gegevens onthouden) Stap 3: Je krijgt een kaartje te zien op je Iphone met jouw locatie (gele stip) en binnen jouw directe omgeving hartjes met daarin een percentage. Dit zijn matches met jouw profiel. Hoe hoger het percentage, hoe beter de match. Stap 4: Zie je een percentage dat je aanspreekt, dan klik je op het betreffende hartje en dan komen de gegevens van die persoon naar voren en de routebeschrijving naar hem/haar toe. De ontvangende partij krijgt nu ook een bericht dat jij naar hem/haar op zoek bent en krijgt dan de keuze bluetooth aan te laten of uit te zetten. De applicatie maakt dus gebruik van bluetooth en gps.

5 Het visuele beeld

6 Doelgroep Partnerzoekenden (hoger opgeleid).
E-matching is een datingsite speciaal voor hoger opgeleiden. Aan de applicatie kunnen natuurlijk ook andere datingsites gekoppeld worden.

7 Verdiensten voor de marketeer
De applicatie kan je gratis downloaden via de E-matching website of via de Itunes store. Het aanmelden bij E-matching kost € 15,95 per maand. Bij het aanmelden bij E-matching kun je aangeven de Applicatie te willen gebruiken, dit kost dan €2,- extra per maand.

8 Toekomst Applicatie beschikbaar stellen voor alle smartphones.

9 Bedankt voor jullie aandacht!
Einde! Bedankt voor jullie aandacht!


Download ppt "Datingapplicatie Iphone"

Verwante presentaties


Ads door Google