De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Op Papoea verandert de samenleving snel. Mensen zoeken houvast. Is die nog te vinden in heidense rituelen? Of juist in de vooruitgang, met al haar vrijheden?

Verwante presentaties


Presentatie over: "Op Papoea verandert de samenleving snel. Mensen zoeken houvast. Is die nog te vinden in heidense rituelen? Of juist in de vooruitgang, met al haar vrijheden?"— Transcript van de presentatie:

1

2 Op Papoea verandert de samenleving snel. Mensen zoeken houvast. Is die nog te vinden in heidense rituelen? Of juist in de vooruitgang, met al haar vrijheden?

3 Echte vrijheid… in Christus! Dank mee voor échte vrijheid, in Christus. Daar én hier! En help de kerk om die levensreddende boodschap te delen. In woorden én daden

4 Dank mee… met Herlina Dank mee voor de mogelijkheden me in te zetten voor straatkinderen en aidspatiënten. En bid mee voor openheid in de kerk om onze naasten te helpen.

5 Dank mee… met Menyawasi Ik ben dankbaar dat ik ben opgegroeid in de gereformeerde kerk op Papoea. En daar Jezus heb leren kennen. Bidt u mee dat we met nieuw elan over Hem mogen vertellen?

6 Dank mee… met Yohanes Ik ben dankbaar dat ik mee kan doen aan een leiderschapstraining over pastorale zorg. Dat sterkt me in m’n ouderlingschap, waarvoor ik dit najaar bevestigd wordt.

7 Dank mee… en geef! Geef voor de kerk op Papoea. Geef vandaag voor: 1.Christelijk onderwijs voor jongeren 2.Praktische Bijbellessen voor evangelisten uit het binnenland 3.Leiderschapstrainingen voor ouderlingen

8 Contant collectegeld vergeten? Sms BIJBEL naar 4333 en doneer eenmalig 3 euro via je telefoon

9 Geloof delen wereldwijd www.deverrenaasten.nl/dankdag2014 @deverrenaasten www.facebook.com/deverrenaasten


Download ppt "Op Papoea verandert de samenleving snel. Mensen zoeken houvast. Is die nog te vinden in heidense rituelen? Of juist in de vooruitgang, met al haar vrijheden?"

Verwante presentaties


Ads door Google