De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

… voor meer voedsel en minder ziektes. Op het arme platteland van Midden-India werkt de Emmanuel Hospital Association (EHA). EHA is een partnerorganisatie.

Verwante presentaties


Presentatie over: "… voor meer voedsel en minder ziektes. Op het arme platteland van Midden-India werkt de Emmanuel Hospital Association (EHA). EHA is een partnerorganisatie."— Transcript van de presentatie:

1 … voor meer voedsel en minder ziektes

2 Op het arme platteland van Midden-India werkt de Emmanuel Hospital Association (EHA). EHA is een partnerorganisatie van De Verre Naasten.

3 Geïnspireerd door Jezus’ liefde werken de EHA-hulpverleners aan meer voedsel en minder ziektes in zo’n 150 arme dorpen rond Lakhnadon.

4 De EHA-hulpverleners helpen begeleiden trainen adviseren op het gebied van landbouw en gezondheidszorg

5 Het werk in de praktijk Aanleg van geschikte watervoorzieningen (pompen en dammen) Verspreiding van nieuwe zaadsoorten Voorlichting geven over gezond eten

6 Met veel enthousiasme en doorzettingsvermogen zet de EHA zich in om, in woord én daad, praktische getuigen te zijn Jezus’ liefde. Bidt u mee?

7 Sms BIJBEL naar 4333 en doneer eenmalig € 3,- Collectegeld vergeten?

8 De Verre Naasten helpt wereldwijd kerken met groeien, Gods liefde bekendmaken en armoede en onrecht bestrijden. Helpt u mee? www.deverrenaasten.nl/biddag2013 ING 36 36 00 – De Verre Naasten - Zwolle @deverrenaasten www.facebook.com/deverrenaasten


Download ppt "… voor meer voedsel en minder ziektes. Op het arme platteland van Midden-India werkt de Emmanuel Hospital Association (EHA). EHA is een partnerorganisatie."

Verwante presentaties


Ads door Google