De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Zeevragen ronden 1.Is het water van de zee zoet of zout? 2.Geef de naam van de zee aan de Belgische kust. 3.In welke provincie bevinden wij ons? 4.Met.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Zeevragen ronden 1.Is het water van de zee zoet of zout? 2.Geef de naam van de zee aan de Belgische kust. 3.In welke provincie bevinden wij ons? 4.Met."— Transcript van de presentatie:

1

2 Zeevragen ronden

3 1.Is het water van de zee zoet of zout? 2.Geef de naam van de zee aan de Belgische kust. 3.In welke provincie bevinden wij ons? 4.Met wel voertuig kan je de hele kust afrijden zonder zelf inspanning te doen? 5.Hoe noem je de bewegingen van het water die je kan waarnemen als je een hele dag naar het strand gaat. 6.Geef 3 landen die grenzen aan ‘onze’ zee liggen.

4 7.Hoe ontstaan duinen? A)Ze ontstaan doordat de wind het lichte zand makkelijk kan meenemen. B)Ze ontstaan niet, mensen leggen dit aan. C)Ze ontstaan doordat dieren putten graven en het zand verleggen. 8.Welke soort vogels zie je veel op het strand en op de dijk? 9.Vliegen deze vogels met de wind of tegen de wind mee. 10. Waarom plaatsen ze windmolens in de zee?

5 Uitbeelden

6 Fotoronde

7

8

9

10

11

12

13 Geef de naam van de persoon Geef de functie van de persoon

14

15

16

17

18

19 Geef zo veel mogelijk kuststeden

20

21 Raadsels

22 1.Welke maand heeft 28 dagen? 2.Wat is de uitkomst als je alle cijfers op een telefoontoestel vermenigvuldigt? 3.Hoeveel vingers hebben twee paar tweelingen? 4.Ik ben zowel een rivier, een regenwoud als een dame te paard. Hoe heet ik? 5.welk dier zit verborgen in DSARDIROME


Download ppt "Zeevragen ronden 1.Is het water van de zee zoet of zout? 2.Geef de naam van de zee aan de Belgische kust. 3.In welke provincie bevinden wij ons? 4.Met."

Verwante presentaties


Ads door Google