De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Opmaak van een dia. Diaovergang Dit was een diaovergang zonder effect. Dit was een diaovergang zonder effect. Gezien? Gezien? Ik toon het even terug.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Opmaak van een dia. Diaovergang Dit was een diaovergang zonder effect. Dit was een diaovergang zonder effect. Gezien? Gezien? Ik toon het even terug."— Transcript van de presentatie:

1 Opmaak van een dia

2 Diaovergang Dit was een diaovergang zonder effect. Dit was een diaovergang zonder effect. Gezien? Gezien? Ik toon het even terug. Ik toon het even terug.

3 Diaovergang Dit was een diaovergang met effect. Dit was een diaovergang met effect. Het effect “bedekken vanaf links” werd toegepast. Het effect “bedekken vanaf links” werd toegepast.

4 Diaovergang instellen

5 Probeer zelf Verfraai de presentatie over jezelf door voor alle dia’s een diaovergang te kiezen. Verfraai de presentatie over jezelf door voor alle dia’s een diaovergang te kiezen. Het overgangstype mag je zelf kiezen. Het overgangstype mag je zelf kiezen.

6 Animatie Professioneel Professioneel Levendig Levendig Let op: niet overdrijven! Let op: niet overdrijven!

7 Animatie Professioneel Professioneel Levendig Levendig Let op: niet overdrijven! Let op: niet overdrijven! Zie je het verschil?

8 Animatie-effecten Dit is binnenvliegen van links Dit is oplossen Dit is binnenvliegen van rechtsonder

9 Animatie instellen

10 Probeer zelf Verfraai de presentatie over jezelf door animatie aan dia’s toe te voegen. Verfraai de presentatie over jezelf door animatie aan dia’s toe te voegen. Overdrijf niet! Overdrijf niet!

11 Achtergrond van een dia

12 Achtergronden Kies geen te opvallende kleuren. Kies geen te opvallende kleuren. Best één achtergrond voor alle dia’s. Best één achtergrond voor alle dia’s. Contrast tussen tekstkleur en achtergrond. Contrast tussen tekstkleur en achtergrond.

13 Probeer zelf Verfraai de presentatie over jezelf door een achtergrondkleur toe te passen op alle dia’s. Verfraai de presentatie over jezelf door een achtergrondkleur toe te passen op alle dia’s. De achtergrond mag je zelf kiezen. De achtergrond mag je zelf kiezen. Sla de veranderingen in je presentatie op. Sla de veranderingen in je presentatie op.

14 Een ontwerpsjabloon Is een geheel van opmaakinstellingen toegepast op één of meer dia’s Dia’s krijgen dezelfde opmaakDia’s krijgen dezelfde opmaak Dia’s krijgen dezelfde achtergrondDia’s krijgen dezelfde achtergrond

15 Een ontwerpsjabloon instellen Het menu Opmaak

16 Probeer zelf Open de presentatie CPW4A\Powerpoint\Presentatie 2002.ppt Open de presentatie CPW4A\Powerpoint\Presentatie 2002.ppt Pas enkele ontwerpsjablonen toe op deze presentatie. Pas enkele ontwerpsjablonen toe op deze presentatie. Sla de presentatie op. Sla de presentatie op.


Download ppt "Opmaak van een dia. Diaovergang Dit was een diaovergang zonder effect. Dit was een diaovergang zonder effect. Gezien? Gezien? Ik toon het even terug."

Verwante presentaties


Ads door Google