De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Drager van de dageraad. Draagt de ochtendzon met zich mee om je levenspad te belichten en te verduidelijken. De Maya’s zeggen over Snowy.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Drager van de dageraad. Draagt de ochtendzon met zich mee om je levenspad te belichten en te verduidelijken. De Maya’s zeggen over Snowy."— Transcript van de presentatie:

1 Drager van de dageraad. Draagt de ochtendzon met zich mee om je levenspad te belichten en te verduidelijken. De Maya’s zeggen over Snowy

2 Hij bewoont de leegte waar nog niets bestaat, maar waar alle potenties huisvesten : de baarmoeder van de schepping.

3 Snowy is een sjamaan. Hij helpt bij het wegnemen van (onbewuste) onzekerheden en twijfels.

4 Ik ben lichamelijk klein, maar ‘ik sta mijn mannetje’. Geloof in je innerlijke kracht. Geest overwint lichaam. Het gaat om het waarderen van jezelf en dat je in jezelf gelooft. Snowy zelf zegt:

5 Anderen kunnen mij gebruiken om zichzelf belangrijk te vinden, om te denken dat zij macht hebben over mij. Mijn lichaam kunnen ze overheersen, maar mijn Geest blijft altijd vrij. Dus ik ben VRIJ !!

6 Hoe is het met jou? Beheersen anderen jouw geest? Hoe is het met jou? Ben jij vrij?


Download ppt "Drager van de dageraad. Draagt de ochtendzon met zich mee om je levenspad te belichten en te verduidelijken. De Maya’s zeggen over Snowy."

Verwante presentaties


Ads door Google