De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Vierde zondag van de veertigdagentijd zondag 15 maart 2015 Laetare ‘verheug u’ Psalm 23 De Heer is mijn herder, het ontbreekt mij aan niets. Johannes 6:

Verwante presentaties


Presentatie over: "Vierde zondag van de veertigdagentijd zondag 15 maart 2015 Laetare ‘verheug u’ Psalm 23 De Heer is mijn herder, het ontbreekt mij aan niets. Johannes 6:"— Transcript van de presentatie:

1 Vierde zondag van de veertigdagentijd zondag 15 maart 2015 Laetare ‘verheug u’ Psalm 23 De Heer is mijn herder, het ontbreekt mij aan niets. Johannes 6: 10 Jezus zei:’Laat iedereen gaan zitten en hij nam de broden en vissen, sprak de dankzegging uit en brak het en verdeelde het onder de mensen, iedereen werd verzadigd.

2

3 Laetare, verheug u. Op deze zondag laat Jezus zien dat delen overvloed en vrede geeft. Iets van het licht, het wit van Pasen begint door de kleur lila heen te schijnen, vandaar de kleur roze op deze zondag.

4

5 Delende handen. Zoals Jezus deelt mogen ook wij delen met anderen van onze overvloed. Hij is als een herder en zorgt voor allen, laten wij zo dan omzien naar elkaar.

6

7


Download ppt "Vierde zondag van de veertigdagentijd zondag 15 maart 2015 Laetare ‘verheug u’ Psalm 23 De Heer is mijn herder, het ontbreekt mij aan niets. Johannes 6:"

Verwante presentaties


Ads door Google