De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Snelle naslag voor © 2012 Microsoft Corporation. Alle rechten voorbehouden. Lync Web App Deelnemen aan een Lync-vergadering met computeraudio Als u niet.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Snelle naslag voor © 2012 Microsoft Corporation. Alle rechten voorbehouden. Lync Web App Deelnemen aan een Lync-vergadering met computeraudio Als u niet."— Transcript van de presentatie:

1 Snelle naslag voor © 2012 Microsoft Corporation. Alle rechten voorbehouden. Lync Web App Deelnemen aan een Lync-vergadering met computeraudio Als u niet over Lync 2013 beschikt, kunt u via Lync Web App deelnemen aan een Lync- vergadering. Opmerking: u hoeft niets te downloaden of te installeren. Klik gewoon op de koppeling naar de vergadering in uw uitnodiging en volg de instructies. 1.Klik in uw uitnodiging voor de vergadering op Deelnemen aan Lync-vergadering. 2.Ga op een van de volgende manieren te werk als Lync Web App wordt geopend: Als u wilt deelnemen als een gast, typt u uw naam in het tekstvak en selecteert u Deelnemen aan de vergadering. Als een van uw collega's de vergadering organiseert, kunt u Aanmelden als u voor het bedrijf van de organisator werkt selecteren. Typ vervolgens de gebruikersnaam en het wachtwoord waarmee u zich aanmeldt bij het netwerk van uw bedrijf. 3.Selecteer Lync Web App-invoegtoepassing installeren, deze is nodig voor videobeelden en computeraudio. U kunt uw scherm dan ook delen als u een presentator bent. Afhankelijk van de manier waarop de vergadering is ingesteld, wacht u in de lobby of wordt u toegelaten tot de vergadering. Als u in de lobby moet wachten, kan alleen een presentator u toelaten tot de vergadering. Nadat u bent toegelaten, kunt u de luidsprekers en microfoon van de computer of een headset gebruiken voor de audio. Belangrijk: lees dit onderwerp voor meer informatie over het instellen en testen van uw audio-apparaat.dit onderwerp Inbellen bij de vergadering Als u wilt inbellen bij het audiogedeelte van de vergadering, volgt u de instructies in het vorige gedeelte, maar zorgt u ervoor dat de optie voor het installeren van de Lync Web App-invoegtoepassing niet is geselecteerd voordat u op Deelnemen aan de vergadering klikt. Klik in het dialoogvenster Geluid tijdens vergadering ontvangen op Laat de bespreking mij bellen en typ een telefoonnummer waarop u kunt worden gebeld. Of klik op Ik bel in voor de bespreking en gebruik het nummer en de vergaderings- id in uw uitnodiging. Uw schermweergave beheren Als er een camera is aangesloten op uw computer, klikt u op om uw videobeelden te delen in de vergadering. Een camera is alleen vereist voor het delen van uw beelden, niet voor het bekijken van door anderen gedeelde videobeelden.

2 Deelnemers aan een vergadering beheren Presentatoren kunnen op klikken voor toegang tot de opties voor het beheren van deelnemers. Op het tabblad DEELNEMERS ziet u de lijst met deelnemers. 1.Klik met de rechtermuisknop op een deelnemer en selecteer Dempen, Dempen opheffen, Verwijderen of Instellen als aanwezige/presentator. 2.U kunt extra deelnemers uitnodigen tijdens een vergadering. Klik op ACTIES. Klik op Uitnodigen per telefoon om deelnemers uit te nodigen via hun telefoonnummer. Klik op Uitnodigen per e-mail om deelnemers uit te nodigen via hun e- mailadres. 3.Klik op Namen van personen verbergen om namen van deelnemers in video's of foto's te verbergen. 4.Klik op Publiek dempen om alle deelnemers tegelijkertijd te dempen. Uw bureaublad of een geopend programma delen Presentatoren kunnen hun bureaublad of een of meerdere geopende programma's delen tijdens een vergadering. 1.Wijs naar. Klik op Bureaublad om uw bureaublad te delen. U presenteert Bureaublad wordt weergegeven in het vergaderingpodium en het bureaublad wordt geel gemarkeerd. Klik op Programma, selecteer een of meerdere programma's die u wilt delen en klik op Presenteren.. 2.Wanneer een sessie wordt gedeeld, wordt boven in uw scherm een werkbalk voor delen weergegeven. U kunt deze werkbalk verbergen of weergeven door op het pictogram voor vastzetten te klikken. 3.Klik op BEHEER GEVEN om de besturing van uw deelsessie te delen met een andere deelnemer. U kunt de besturing op elk gewenst moment weer opeisen door eerst op BEHEER GEVEN en vervolgens op Besturing overnemen te klikken. 4.Klik op Presenteren stoppen op de werkbalk om een einde te maken aan de deelsessie. Een PowerPoint-presentatie delen 1.Wijs aan en klik op PowerPoint. 2.Klik in het vak Selecteer het PowerPoint-bestand dat u wilt presenteren op Bladeren om de presentatie die u wilt delen te selecteren en te openen. 3.Blader met de pijlen onder het vergaderingpodium door de dia's. Klik op MINIATUREN om een specifieke dia te selecteren en klik op NOTITIES om de notities van de presentator te zien. 4.Klik in de rechterbovenhoek van een dia op om de werkbalk voor aantekeningen weer te geven, zodat u functies als markeerstiften, stempels en laserpointers kunt gebruiken. 5.De presentatie kan ingesloten hyperlinks hebben. Voordat u tijdens uw presentatie op een hyperlink klikt, dient u alle aantekeningen in de presentatie te verbergen. Dat doet u door in de werkbalk voor aantekeningen op Aantekeningen verbergen te klikken. Een lay-out kiezen Afhankelijk van het type vergadering, kunt u een specifieke weergave kiezen voor de inhoud, presentatoren of deelnemers. Klik rechtsonder in de vergadering op Kies een lay-out: Galerijweergave om de foto's en video's van alle deelnemers weer te geven. Sprekerweergave om alleen de foto of video van een actieve spreker weer te geven. Presentatieweergave om alleen de gedeelde inhoud in de vergadering weer te geven, zoals het gedeelde scherm.


Download ppt "Snelle naslag voor © 2012 Microsoft Corporation. Alle rechten voorbehouden. Lync Web App Deelnemen aan een Lync-vergadering met computeraudio Als u niet."

Verwante presentaties


Ads door Google