De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De Beer in de volgende foto’s werd in Alaska door Parkwachter Forestal doodgeschoten, maar nadat hij zich aan drie toeristen had vergrepen. Het is de grootste.

Verwante presentaties


Presentatie over: "De Beer in de volgende foto’s werd in Alaska door Parkwachter Forestal doodgeschoten, maar nadat hij zich aan drie toeristen had vergrepen. Het is de grootste."— Transcript van de presentatie:

1 De Beer in de volgende foto’s werd in Alaska door Parkwachter Forestal doodgeschoten, maar nadat hij zich aan drie toeristen had vergrepen. Het is de grootste beer tot heden in Alaska gevonden, en men begon gelijk toeristen te waarschuwen die boswandelingen gingen maken in de bossen vlak bij Anchorage. Het koste de parkwachter 4 kogels van het kaliber 223 en 7 kogels van 7.62 mm, en nog drie achtervolgings dagen om de beer uiteindelijk klein te krijgen. Hij werd de laatste keer gevonden terwijl hij zijn prooi aan het eten was zoals op foto te zien is. Men denkt dat deze beer wereldwijd de grootste beer ooit was die afgemaakt werd. De foto’s spreken voor zich

2 Kijk hoe groot zijn kop was!, indrukwekkend!

3 Zijn klauw is net zo breed als de borstkas van de jager die hem vasthoud…!

4 Dit was de laatste toerist die de beer aan het verorberen was
Dit was de laatste toerist die de beer aan het verorberen was. Een aangrijpend beeld!


Download ppt "De Beer in de volgende foto’s werd in Alaska door Parkwachter Forestal doodgeschoten, maar nadat hij zich aan drie toeristen had vergrepen. Het is de grootste."

Verwante presentaties


Ads door Google