De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Ik ben naar de kliniek geweest van de Grote Architekt van het Heelal voor een routinecontrole en het besluit wees uit de ik zwaar ziek was : IK BEN ZIEK.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Ik ben naar de kliniek geweest van de Grote Architekt van het Heelal voor een routinecontrole en het besluit wees uit de ik zwaar ziek was : IK BEN ZIEK."— Transcript van de presentatie:

1

2 Ik ben naar de kliniek geweest van de Grote Architekt van het Heelal voor een routinecontrole en het besluit wees uit de ik zwaar ziek was : IK BEN ZIEK Vertaling uit het Frans door J@n

3 De meting van mijn bloeddruk gaf aan dat mijn tederheid te « laag » stond.

4 Bij nazicht van de temperatuur gaf de thermometer 40º van Angst op.

5 Me hizo un electrocardiograma y el diagnóstico fue que necesitaba varios by pases de amor, porque mis arterias estaban bloqueadas de soledad y no abastecían a mi corazón vacío. Er werd een elektrocardiogram afgenomen en de diagnostiek gaf aan dat ik verschillende transfusies van Liefde nodig had. Mijn aders waren verstopt door Eenzaamheid en Verbittering. Ze vulden mijn ledig Hart niet meer.

6 Ik ben ook naar de orthopedie gegaan omdat ik naast mijn Broeder niet meer kon gaan en ik hem geen broederlijke knuffel meer kon geven, ik was namelijk gestruikeld over mijn Jaloersheid en had daardoor een breuk opgelopen.

7 También me encontró miopía, ya que no podía ver más allá de las cosas negativas de mi prójimo. Er werd ook een Myopie vastgesteld omdat ik niet meer over de negatieve kanten van mijn Broeder kon kijken.

8 Als ik Hem zei dat ik doof was, stelde de Grote Architekt vast dat ik verwaarloosd had dagelijks naar Zijn stem te luisteren.

9 In zijn grote goedertierendheid kreeg ik van de Grote Architekt een gratis consultatie. Daarom verbind ik me ertoe, bij het verlaten van deze Kliniek, enkel nog natuurlijke remedies te nemen die hij voorschreef ter gelegenheid van dit uur van de Waarheid :

10 ‘S morgens bij het verlaten van het bed een glas « Erkentelijkheid » te drinken.

11 Vooraleer naar het werk te gaan een lepel « Vrede » te nemen.

12 Ieder uur, een verband van « Geduld » te leggen en een glas vocht in te nemen.

13 Terug thuis mij een dosis « Liefde » in te spuiten

14 En, vooraleer naar bed te gaan, twee pillenvan « Vreedzame Geest » in te nemen.

15 Ik wens je een goede bezinning toe. Laat de Grote Architekt over je waken en je helpen in ogenblikken van zwakte. Ernesto Cortazar gaf de muziek mee over zijn negen levens!


Download ppt "Ik ben naar de kliniek geweest van de Grote Architekt van het Heelal voor een routinecontrole en het besluit wees uit de ik zwaar ziek was : IK BEN ZIEK."

Verwante presentaties


Ads door Google