De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Deze pp is gemaakt door Simon en Remi.  Het konijn kakt veel om haar gebied af te baken.  Het eet wortels.  Het is pluizig.  De boven lippen zijn.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Deze pp is gemaakt door Simon en Remi.  Het konijn kakt veel om haar gebied af te baken.  Het eet wortels.  Het is pluizig.  De boven lippen zijn."— Transcript van de presentatie:

1 Deze pp is gemaakt door Simon en Remi

2

3  Het konijn kakt veel om haar gebied af te baken.  Het eet wortels.  Het is pluizig.  De boven lippen zijn gespleten. Het konijn kan wel twee meter ver springen.

4  HET EENDJE KAN VAN ZIJN GEBOORTE AL GOED ZWEMMEN.

5 Het kuiken is schattig het eet graan en maïs. Het kuiken wordt een kip of een haan. Kippen of hanen kunnen niet zwemmen omdat ze geen zwemvliezen tussen hun tenen hebben. Als ze een eitje hebben dan duurt het 8maanden en komt het uit het eitje.

6

7

8

9

10

11

12  De vlinder is eerst een rups. Daarna geeft het een cocon en dan is het een vlinder

13

14

15

16

17

18

19

20  In de natuur zijn er terug vele planten die terug in bloei staan. De tulpen staan al volgroeit.De bomen staan ook in bloei. Er zijn terug vele dieren.

21

22

23


Download ppt "Deze pp is gemaakt door Simon en Remi.  Het konijn kakt veel om haar gebied af te baken.  Het eet wortels.  Het is pluizig.  De boven lippen zijn."

Verwante presentaties


Ads door Google