De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Expositie “Een tuin vol kleursonnetten” De bron van het werk van Elly Jacoba Meijer uit Tubbergen is groeien. Groeiprocessen van planten en bloemen zijn.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Expositie “Een tuin vol kleursonnetten” De bron van het werk van Elly Jacoba Meijer uit Tubbergen is groeien. Groeiprocessen van planten en bloemen zijn."— Transcript van de presentatie:

1 Expositie “Een tuin vol kleursonnetten” De bron van het werk van Elly Jacoba Meijer uit Tubbergen is groeien. Groeiprocessen van planten en bloemen zijn vanaf haar vroegste jeugd een belangrijk thema. Dit “groeien” is terug te vinden in haar werk; olieverfschilderijen met krachtige bloemvormen en abstracte kleinere gouaches, bestaande uit een rijke schakering van kleurvlakken en ritmische patronen. Net als in de wereld van planten en bloemen groeit het werk van Elly van binnenuit tot vrije abstracte composities, die zij kleursonnetten noemt.

2 Op woensdag 21 januari 2015 werd de tentoonstelling “Een tuin vol kleursonnetten” geopend door de voorzitter van de Culturele Raad Denekamp, mevrouw Ineke Naarding. De aanwezigen werden daarbij toegesproken door de dochter van Elly, de kunstenares Saskia Griepink, waarna de kunstwerken in het koetshuis van Museum Huize Keizer konden worden bewonderd. De expositie loopt nog tot en met 29 maart 2015 Een impressie van de officiële opening kunt u zien in de navolgende presentatie.

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20


Download ppt "Expositie “Een tuin vol kleursonnetten” De bron van het werk van Elly Jacoba Meijer uit Tubbergen is groeien. Groeiprocessen van planten en bloemen zijn."

Verwante presentaties


Ads door Google