De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Project Educatie op Locatie Wethouder Stokkelaar geeft door het luiden van de bel het startsein voor de scholen in de Gemeente Dinkelland. Museum Huize.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Project Educatie op Locatie Wethouder Stokkelaar geeft door het luiden van de bel het startsein voor de scholen in de Gemeente Dinkelland. Museum Huize."— Transcript van de presentatie:

1 Project Educatie op Locatie Wethouder Stokkelaar geeft door het luiden van de bel het startsein voor de scholen in de Gemeente Dinkelland. Museum Huize Keizer opent de deuren op 14 april voor de kinderen van de Meander en de Profietschool uit Ootmarsum.

2 Ineke Naarding, voorzitter van de Culturele Raad Denekamp en Stans van der Veen, directrice van Natura Docet, heten de genodigden welkom. Behalve vertegenwoordigers van de deelnemende musea (Cosmos, Huis Singraven, Openluchtmuseum, Molenstichting en Natura Docet) is aanwezig mevrouw Ellen van Boggelen-Heutink, de schrijfster en tekenares van het boek “Emma en Dani en de Bijzondere Steen”. Dit boek is een uitgave van de Stichting Musea in Dinkelland en maakt deel uit van het educatief project van deze stichting

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24 De Meander Ootmarsum

25 Profietschool Ootmarsum


Download ppt "Project Educatie op Locatie Wethouder Stokkelaar geeft door het luiden van de bel het startsein voor de scholen in de Gemeente Dinkelland. Museum Huize."

Verwante presentaties


Ads door Google