De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Een Boot, een cruise, Vakantie… Plezier…. Plotseling een grote Golf en de Boot zinkt…

Verwante presentaties


Presentatie over: "Een Boot, een cruise, Vakantie… Plezier…. Plotseling een grote Golf en de Boot zinkt…"— Transcript van de presentatie:

1 Een Boot, een cruise, Vakantie… Plezier…

2 Plotseling een grote Golf en de Boot zinkt…

3 7 Overlevenden; 1 Man en 6 Vrouwen, die worden aan een Strand van een onbewoond Eiland aangespoeld. Die moeten hun Leven reorganiseren, ze beslissen, dat de Man iedere dag met een Vrouw doorbrengt.

4 Maandag

5 Dinsdag

6 Woensdag

7 Donderdag

8 Vrijdag

9 Zaterdag

10 En Zondag: Tiid om Uit te rusten !

11 Enige Maanden later wordt hem dit “Werk” echter toch teveel en verlangt hij naar een tweede Man, met wie hij dit genoegen delen kan. Dan hoefde hij om de twee dagen maar aan de “bak” en was hij op zondag vrij. Daar ziet hij aan de Horizon een Boot,

12 Later spoelt een primitief Houtvlot aan op het strand met daarop een Man! Ha eindelijk, juicht de eerste schipbreukeling en verheugt zich erop nu een partner te hebben, die de helft van zijn “Werk” overneemt. Hij holt naar het Strand om hem te begroeten en hem op zijn toekomstige “Plichten” voor te bereiden.

13 Dan plotseling draait de Schipbreukeling zich om en herkent hij hem, hij schrikt en roept vertwijfeld…. “Albert Verlinde” …verdomme… Daarmee gaat mijn zondag ook nog naar de klote!!!


Download ppt "Een Boot, een cruise, Vakantie… Plezier…. Plotseling een grote Golf en de Boot zinkt…"

Verwante presentaties


Ads door Google