De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Beste vespisten Eindelijk is het weer zo ver… De tweede vesparit is in aantocht. Reserveer alvast 14 oktober in jullie agenda. We spreken af om 11.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Beste vespisten Eindelijk is het weer zo ver… De tweede vesparit is in aantocht. Reserveer alvast 14 oktober in jullie agenda. We spreken af om 11."— Transcript van de presentatie:

1

2

3

4 Beste vespisten Eindelijk is het weer zo ver… De tweede vesparit is in aantocht. Reserveer alvast 14 oktober in jullie agenda. We spreken af om 11 uur in ons clublokaal “Bon Vie Van” stationsplein 7b te Roeselare. Het wordt een pittig tochtje van ± 80 km met een snuifje cultuur en avontuur. Er zijn 3 stops voorzien om billen- en rugspieren te sparen. We eindigen de dag met een leuke babbel en knabbel. Inschrijvingsgeld: 30 euro te storten op rek. nr. 738-0224538-05 tegen 7 oktober met vermelding tagliatelli met zeevruchten of osso buco.. “Tifosi” die niet meerijden kunnen s’avonds gezellig meetafelen voor €20. Ciao, Ferenc, Johan, Katrien, Didier P.S:Zorg dat jullie tank vol is en dat jullie wesp in topconditie is.

5 Johan Didier Ferenc Katrien


Download ppt "Beste vespisten Eindelijk is het weer zo ver… De tweede vesparit is in aantocht. Reserveer alvast 14 oktober in jullie agenda. We spreken af om 11."

Verwante presentaties


Ads door Google