De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Voorstelling Win-Winbeurs 2010. 2 Win-Winbeurs? De Win-Winbeurs is een evenement waar verenigingen en ondernemingen elkaar twee uur lang ontmoeten en.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Voorstelling Win-Winbeurs 2010. 2 Win-Winbeurs? De Win-Winbeurs is een evenement waar verenigingen en ondernemingen elkaar twee uur lang ontmoeten en."— Transcript van de presentatie:

1 Voorstelling Win-Winbeurs 2010

2 2 Win-Winbeurs? De Win-Winbeurs is een evenement waar verenigingen en ondernemingen elkaar twee uur lang ontmoeten en ‘matches’ maken tussen de vraag van de enen en het aanbod van de anderen. Wat de Win-Winbeurs origineel maakt, is het wederzijdse karakter van de matches. Aan de verenigingen wordt gevraagd om een tegenprestatie te leveren voor de diensten aangeboden door de ondernemingen.

3 3 Matches? Een sportclub zoekt een trainingsruimte voor dinsdagavond. Een bedrijf heeft zijn pand ter beschikking gesteld en krijgt van de club voor drie medewerkers gratis training. Een jeugdbeweging zoekt hulp bij de boekhouding. Een boekhouder van een bedrijf springt bij en in ruil zorgen ze voor kinderopvang op het bedrijfsfeest. Een natuurvereniging wil met een nieuw logo voor de dag komen. Een communicatiebureau zet zijn creatief talent hiervoor in en in ruil krijgen ze een begeleide wandeling door een natuurreservaat.

4 4 Voor wie? Lokale verenigingen uit verschillende sectoren en voor verschillende doelgroepen Ondernemingen: eenmanszaak, KMO, sociaal economiebedrijf, multinational Diversiteit van vraag en aanbod!

5 5 Welke vraag/aanbod?

6 6 Wanneer en Waar? Dinsdag 30 november 2010, 18u – 2Ou30 Congrescentrum Het Pand - UGent, Onderbergen 1 te Gent © Universiteit Gent, foto Hilde Christiaens

7 7 Win-Winbeurs in 10 stappen 1.Bekijk wat de Win-Winbeurs kan betekenen voor jouw organisatie. 2.Registreer je VRAAG of AANBOD op www.winwingent.bewww.winwingent.be 3.Als verenigingen kan je een workshop volgen om de VRAAG te formuleren en/of te verfijnen. 4.Elke organisatie komt met maximaal twee personen naar de beurs (met mandaat!) 5.Op de beurs zelf ga je naar één van de 6 hoeken, de ontmoetingsplek voor bedrijven en verenigingen rond een bepaald thema.

8 8 Win-Winbeurs in 10 stappen 6.Beide partijen bekijken wat ze voor elkaar kunnen betekenen. 7.Er wordt onderhandeld. 8.Als je tot een overeenkomst komt moeten er voordelen inzitten voor beide partijen, een win-win! 9.Je moet moet niet tot een overeenkomst komen. Je kan ook beslissen om gewoon kaartjes uit te wisselen en later contact met elkaar op te nemen. 10.Indien je tot een overeenkomst komt…Dan vul je een overeenkomst in, dan is er een MATCH!

9 9 Hoe inschrijven? Denk na over je vraag/aanbod en bespreek dit binnen de vereniging/onderneming. Registreer je vraag/aanbod op www.winwingent.be voor 15 november 2010www.winwingent.be Wil je op de hoogte blijven? Schrijf je in op de Nieuwsbrief van de Win- Winbeurs via http://www.winwingent.be/nieuwsbriefhttp://www.winwingent.be/nieuwsbrief

10 10 Partners Stad Gent BNP Paribas Fortis Koning Boudewijnstichting KPMG VOKA VKW UNIZO Welzijnsoverleg Regio Gent Havenbedrijf VEGHO De Gentenaar Centrum voor Ondernemen Netlash Magelaan Clockwork Ryhove …

11 11 Contact Ondernemingen Britta Van de Velde, Departement Werk en Economie - Dienst Economie britta.vandevelde@gent.be 09 266 84 17 Verenigingen Nancy Adam, Departement Bevolking en Welzijn - Staf nancy.adam@gent.be 09 266 72 94


Download ppt "Voorstelling Win-Winbeurs 2010. 2 Win-Winbeurs? De Win-Winbeurs is een evenement waar verenigingen en ondernemingen elkaar twee uur lang ontmoeten en."

Verwante presentaties


Ads door Google