De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

IureSearch® -Maakt gebruik van de software waarmee u toegang heeft tot internet, zonder een verbinding te maken. -Op 2 manieren te gebruiken: -Via de cd.

Verwante presentaties


Presentatie over: "IureSearch® -Maakt gebruik van de software waarmee u toegang heeft tot internet, zonder een verbinding te maken. -Op 2 manieren te gebruiken: -Via de cd."— Transcript van de presentatie:

1 IureSearch® -Maakt gebruik van de software waarmee u toegang heeft tot internet, zonder een verbinding te maken. -Op 2 manieren te gebruiken: -Via de cd -Via de harde schijf (de inhoud van de cd kan op de pc of server gezet worden, al dan niet met een ‘link’ op het bureaublad). -Voor de meeste functies heeft u geen andere software nodig. Alleen voor het openen van ‘PDF’ documenten heeft u Adobe Reader nodig. Dit programma is op veel computers geïnstalleerd. Het is gratis te downloaden via www.adobe.nl/products/acrobat..

2 IureSearch® In de huidige (gratis) studieversie zijn opgenomen: 1.Alle arresten, cursusperiode 1/1996 tot en met 1/2008 (QI 1 t/m QI 714) 2.Conclusies bij arresten (QI 531 t/m QI 714) 3.Trefwoordenregister (volledig en deelregisters) Nieuwe functies en uitbreiding van de huidige inhoud zijn in ontwikkeling... 4.Schema’s verbintenissenrecht (beeldend weergegeven of in tekstvorm) 5.Wetteksten (BW: Boek 1 t/m 8, Overgangswet, Rv. en Fw.) 6.Parlementaire Geschiedenis. Opgenomen zijn de volgende wetswijzigingen: -Appartementsrecht -Afwikkeling massaschade + 3:310 -Wijziging art. 6:173 en WVW -Wijzigingen Boek 7 BW

3 U heeft drie schermen, waarin u informatie kunt oproepen, door met uw muis op een ‘link’ te ‘klikken’ 1(midden) 2 (r-boven) 3 (r-onder)of.

4 Indien u op één van deze ‘linken’ klikt, Met behulp van deze ‘linken’ verandert de tekst in het huidige scherm (scherm, midden). bepaalt u zelf waar de informatie verschijnt: midden, rechtsboven, rechtsonder of in een nieuw scherm. Met deze schuifbalk, kunt u de rij met ‘linken’ verschuiven..

5 .. Met uw muis kunt u de grootte van de schermen wijzigen Door op ‘Home’ te klikken, komt u weer terug bij het beginscherm.

6 Door op Registers te klikken, verschijnt het volgende beeld Indien u klikt op deel- trefwoordenregisters kunt u een keuze maken uit honderden trefwoorden. U kunt bijvoorbeeld klikken op: Algemene voorwaarden...

7 Als u in het trefwoorden- register op het QI- nummer klikt, komt het volledige arrest in beeld Met de toets ‘Backspace’ of met deze pijl, gaat u terug naar het tref- woordenregister.

8 U kunt het tref- woordenregister ook in het midden houden en de arresten oproepen in een ander scherm, met deze ‘link’.

9 Er kan zowel ‘doorgeklikt’ worden binnen het schema. De schema’s geven het verbintenissen- recht schematisch weer. Beeldend of in tekstvorm als naar de arresten van het betreffende leerstuk.

10 U komt bij dit scherm door te klikken op Parl. Gesch. links in uw scherm óf door te klikken op Parlementaire Gesch. in de schuifbalk onderin Als u op Parl. Gesch.: afwikkeling massaschade klikt, verschijnt dit scherm Als u op Bladwijzer of Bookmarks klikt, ziet u welke Parlementaire stukken in het document zijn opgenomen In dit document kunt u als volgt zoeken: 1. Door op uw toetsenbord gelijktijdig de ‘Ctrl’-toets en de ‘F’-toets in te drukken. Hierna verschijnt 2. Óf u kunt zoeken door op de verrekijker te klikken.

11 Wij hopen dat u veel gemak heeft van IureSearch®... Uw eventuele op- of aanmerkingen vernemen wij graag. N.b. De automatisch gestarte demonstratie stopt zodra u op de tekst ‘Algemeen' links in uw beeldscherm klikt. De via PowerPoint gestarte presentatie kunt u beëindigen door op de Escape-toets te drukken.


Download ppt "IureSearch® -Maakt gebruik van de software waarmee u toegang heeft tot internet, zonder een verbinding te maken. -Op 2 manieren te gebruiken: -Via de cd."

Verwante presentaties


Ads door Google