De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

UITNODIGING DONDERDAG 24 MAART om 20:00 uur in het “Morgenlicht” Nodigt de evangelisatiecommissie iedereen uit om met elkaar te praten over het onderwerp:

Verwante presentaties


Presentatie over: "UITNODIGING DONDERDAG 24 MAART om 20:00 uur in het “Morgenlicht” Nodigt de evangelisatiecommissie iedereen uit om met elkaar te praten over het onderwerp:"— Transcript van de presentatie:

1 UITNODIGING DONDERDAG 24 MAART om 20:00 uur in het “Morgenlicht” Nodigt de evangelisatiecommissie iedereen uit om met elkaar te praten over het onderwerp: “Missionaire Gemeente” DE SPREKER DEZE AVOND IS:

2 ds C.J. HAAK Universitair docent aan de Theologische Universiteit in: zendingswetenschap, Godsdienstwetenschap en Evangelistiek

3 Aan de orde komen onder andere de volgende punten: - Wat betekent: missionaire kerk - Wat betekent: missionaire gemeente - Hoe staan we als kerk in de samenleving? - wat is mijn taak in de kerk en wat is mijn taak naar buiten toe?


Download ppt "UITNODIGING DONDERDAG 24 MAART om 20:00 uur in het “Morgenlicht” Nodigt de evangelisatiecommissie iedereen uit om met elkaar te praten over het onderwerp:"

Verwante presentaties


Ads door Google