De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Een groepje nonnen komen in de hemel en alvorens zij engelen worden, neemt Petrus hun de laatste biecht af. Zo vraagt Petrus de eerste non:

Verwante presentaties


Presentatie over: "Een groepje nonnen komen in de hemel en alvorens zij engelen worden, neemt Petrus hun de laatste biecht af. Zo vraagt Petrus de eerste non:"— Transcript van de presentatie:

1 Een groepje nonnen komen in de hemel en alvorens zij engelen worden, neemt Petrus hun de laatste biecht af. Zo vraagt Petrus de eerste non:

2 „Heb jij ooit eens contact gehad met een penis?“ De non:“Ja,.. maar alleen met m‘n vingertoppen.“ Petrus:“Dan doop je jevingertoppen in deze bak met wijwater.... en ga dan naar de Hemel.“

3 Petrus stelt de 2de non dezelfde vraag en zij antwoordt: „Hmmm, ehhh..tja... Ik moet bekennen dat ik er wel eens eentje gemasseert heb...“ Petrus:“Dan doop je je hele hand in het water en ga naar de Hemel.“

4 Plots is er rumoer in de rij, omdat een non zich voordringt. Op de vraag van Petrus „waarom zij voordringt“ antwoordt ze:

5 „Omdat ik met dat water moet gorgelen, wil ik dat wél even doen, VOORDAT zuster Maria er met haar reet in heeft gezeten!!!!!“


Download ppt "Een groepje nonnen komen in de hemel en alvorens zij engelen worden, neemt Petrus hun de laatste biecht af. Zo vraagt Petrus de eerste non:"

Verwante presentaties


Ads door Google