De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Jeugd Pastoraat Westerkerk. Ouders en alle gemeenteleden Aandacht en zorg voor het kind op zoveel mogelijk manieren. Gemeenteleden, Die met jongeren werken.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Jeugd Pastoraat Westerkerk. Ouders en alle gemeenteleden Aandacht en zorg voor het kind op zoveel mogelijk manieren. Gemeenteleden, Die met jongeren werken."— Transcript van de presentatie:

1 Jeugd Pastoraat Westerkerk

2 Ouders en alle gemeenteleden Aandacht en zorg voor het kind op zoveel mogelijk manieren. Gemeenteleden, Die met jongeren werken binnen de gemeente. Jeugdpastoraat Aandacht bij ziekte, pesten, verdriet, vragen, enz. Prof. hulp Wat is Jeugdpastoraat?

3 Jeugd Voor wie? - kinderen tot 12 jaar - jongeren van 12 tot 22 jaar

4 Waarom Jeugd Pastoraat Westerkerk Als gemeente dragen wij allemaal verantwoordelijkheid voor de jeugd in onze kerk. Door er voor elkaar te zijn.

5 Jeugd Pastoraat Westerkerk Zijn een aantal gemeenteleden die in jullie leven een eindje mee willen lopen. De last van je overnemen gaat niet altijd, we willen wel naar je luisteren en helpen met dragen. Delen kan soms helen.

6 Jeugd Pastoraat Westerkerk? Want soms zijn er dingen waarvan je denkt dat je er met niemand over kan praten. Je blijft er maar aan denken en je komt er niet uit. Dan zou het best fijn zijn als er iemand is die naar je

7 Jeugd Pastoraat Westerkerk Je kunt bij ons met al je problemen terecht, we vinden niets te gek! O, ja….zonder jouw medeweten zullen we nooit iets aan anderen doorvertellen!

8 Psalm 139 HEER, die mij ziet zoals ik ben, dieper dan ik mijzelf ooit ken, kent Gij mij, Gij weet waar ik ga, Gij volgt mij waar ik zit of sta. Wat mij ten diepste houdt bewogen, ‘t ligt alles open voor uw ogen.

9 geloven wie ben ik? pesten vriendschap verdriet zomaar alles wat jou bezighoudt …… …...het JPW wil er voor jou zijn!! Contact: Ds. W.G. Teeuwissen 554565 wgt@baro6.nlwgt@baro6.nl


Download ppt "Jeugd Pastoraat Westerkerk. Ouders en alle gemeenteleden Aandacht en zorg voor het kind op zoveel mogelijk manieren. Gemeenteleden, Die met jongeren werken."

Verwante presentaties


Ads door Google