De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Afvalinzameling voor Slimme Steden

Verwante presentaties


Presentatie over: "Afvalinzameling voor Slimme Steden"— Transcript van de presentatie:

1 Afvalinzameling voor Slimme Steden
Enevo ONe Afvalinzameling voor Slimme Steden

2 Bedrijfsoverzicht Enevo Oy is een particuliere corporatie in 2010 opgericht in Espoo, Finland. Dochteronderneming Enevo Inc. in Virginia, VS, UK of Japan Groeiend internationaal en getalenteerd team van 20 medewerkers... Grote aandeelhouders zijn onder meer de oprichters van het bedrijf, belangrijke medewerkers en investeerders in risicokapitaal Lifeline Ventures en Finnish Industry Investment. Financiering: €, zowel particulier als publiek. Alle producten worden in Finland ontworpen en gefabriceerd.

3 Wij lossen dit probleem op
Enevo ONe zegt u waar en wanneer u afvalcontainers kunt inzamelen. Het gebruikt draadloze sensoren waarmee het vulniveau van afvalcontainers wordt gemeten en voorspeld. Zo worden slimme inzamelplannen gegenereerd en zeer efficiënte inzamelroutes vastgesteld.

4 Wij helpen u te besparen op afvallogistiek
De oplossing leidt tot een directe kostenbesparing van maximaal 50% en geeft u een heldere kijk in iedere container. De service neemt onnodige inzamelingen van halflege containers weg en zorgt ervoor dat u het gebruik van uw vloot radicaal kunt verbeteren.

5 Introductie van Slimme Plannen
Tot nu toe werd afval via statische routes ingezameld. Enevo ONe genereert automatisch dynamische routes aan de hand van nauwkeurige voorspellingen. Daarna gebruikt het een uitgebreid aantal parameters om vast te stellen welke route het meest kostenefficiënt is.

6 Hoe werkt het? De inzamelplannen kijken niet alleen naar de huidige situatie, maar ze nemen ook het toekomstperspectief in overweging. Operationele kosten en beperkingen worden afgewogen en zo wordt het efficiëntste plan ten uitvoer gebracht.

7 Mobiele Service en Webservice
24/7 toegang tot uw informatie via onze gebruiksvriendelijke webservice. Raadpleeg de slimme plannen onderweg op tablets met een draadloze verbinding en leid chauffeurs zo langs de meest kostenefficiënte routes. Gebruik de mobiele service om problemen te rapporteren en het gebruik van ruimte te reguleren.

8 Voordeel voor de Klant Volledige transparantie en controle over het ophaalproces en het kostenmanagement. Beter gebruik van de vloot bespaart tot 50% in afvalmanagement en logistiek (casus) FLINKE besparingen op indirecte kosten, zoals schoonmaakkosten, zakken in vuilnisbakken voor kleine hoeveelheden afval, enz. (casus) Verbeterde dienstverlening: geen boordevolle containers - geen klachten (casus) Verminderde uitstoot en minder afval in het omringende gebied, optimale prestaties op het gebied van duurzaamheid.

9 Casus IUJ Afvalmanagement in Finland
Bedient inwoners en zamelt dagelijks 2500 containers in Eerste grote probleem; klachten over te volle containers Tweede grote probleem; de dienst werd te duur om te kunnen handhaven Besloot een proefproject te doen met Enevo. Enevo ONe werd geïnstalleerd in (48+8) 56 ondergrondse containers voor gemengd afval en geïntegreerd in het bestaande vlootbeheerssysteem. Resultaten: Inzamelingen werden met 50% teruggedrongen en er werd € bespaard (nettobesparing) Na het succesvolle proefproject werd een langetermijncontract voor dienstverlening getekend en werd het gebruik van Enevo ONe uitgebreid. Onlangs (2014) begon IUJ met het gebruik van sensoren voor kartoncontainers en verdubbelde het bedrijf het totale gebruik van sensoren.

10 Werkt voor bijna ieder containertype en alle soorten inhoud
De sensoren zijn succesvol geïnstalleerd in verschillende soorten containers. Deze kunnen vaste inhoud meten zoals (gemengd afval, metaal, karton, bio, textiel, enz.) en vloeistoffen (olie, smeer, rioolwater, enz.)

11 Overzicht Technologie
Draadloos 2G en 3G met wereldwijde roaming Baanbrekende algoritmes die signalen verwerken om de vulniveaus te detecteren die zijn gemeten door ultrasonische sensoren. Zeer nauwkeurige sensoren voor de temperatuur, de helling en de acceleratiemeter. Ultralaag energieverbruik = accu gaat langer dan 10 jaar mee Werkt in extreme weersomstandigheden van -40C tot +85C Bestand tegen overstromingen - volledig stof- en waterbestendig - IP 66 Schokbestendig Volledig autonoom - "installeer en vergeet" WE-007 en WE-008 voor containers WEL-001 voor tanks (BSP “2)

12 Prijsmodel Wij rekenen inschrijfgeld per container/sensor (verhuurconcept). De ingebruikname van het systeem levert onmiddellijk besparingen op. Volumekorting: hoe groter de overeenkomst, hoe lager de kosten per sensor. Investeringen op voorhand zijn niet nodig, behalve voor de verzending en installatie.

13 Enevo ONe wordt in meer dan 27 landen gebruikt
We hebben wereldwijd duizenden sensoren verkocht en we groeien in hoog tempo; we breiden dagelijks uit naar nieuwe landen en markten.

14 Help ons de toekomst schoner te maken Enevo


Download ppt "Afvalinzameling voor Slimme Steden"

Verwante presentaties


Ads door Google